Ella Dvornik otvorila dušu: ‘Kad se sjetim kol’ko sam glupa! I Balie to gleda!’ Želi da Charles prestane…

Foto: Instagram

Ella Dvornik putem svog Instagram profila je potpuno iskreno progovorila o jednoj od najvećih ovisnosti s kojima se bore milijuni.

Svi se ovisnici o cigaretama dobro sjećaju prvog dima. Sjećaju se koliko je cigareta smrdjela, koliko ih je gušila, ali i toga kako su mislili da im taj jedan dim ne može ništa, da neće postati ovisnici. Mnogi su se prevarili!

Danas se u borbi protiv ove ovisnosti sve više pribjegava električnim cigaretama, u vjerovanju kako su one ‘manje zlo’, te kako će pomoći riješiti se ovisnosti o nikotinu.

Ella Dvornik pokazala je kako se ona bori protiv ovisnosti, te priznala koji su ju trenuci potaknuli da i sama zapali cigaretu, ali i kako joj je želja da njen suprug Charles prestane pušiti kako ne bi loše utjecao na njihovu djecu.

”Cilj mi je da Charles prestane pušit jer zaista previše puši. I Balie to gleda i ne želim da ima kasnije ideje kao što sam ja imala jer mi je tata pušio u svakom kutu stana i mislila sam da je to kul. realna činjenica je da nikome nije prva cigareta fina, i svi smo debili koji smo se na silu navukli na pušenje cigareta iz razloga čiste gluposti. I danas se lupam po glavi kad se sjetim kolko sam glupa što sam uopće isla to radit i nije mi jasno kak su me dečki ljubili kad sam smrdila ko pepeljara. Ima li vas tu koji ste prestali pušiti ili pronašli neku alternativu? Kako vam ide? Imate savjete za ostale?”, upitala je svoje pratitelje Ella.

View this post on Instagram

Skuzila sam unazad godinu dana da sve vise ekipe prestaje pusiti klasicne cigarete i okrecu se alternativama. Ili onim koje ne izgaraju duhan ili vape opcijama. Ja sam prestala pusit u trudnoci s Balie, ali me je svejedno i nakon toga znalo povuci nekad da zapalim, ako nista bar u nekim drustvenim situacijama. Moja baka npr pusi vec pa duze nego sto sam ja ziva, ali uopce ne uvlaci dim ? njoj je, kaze, navika da radi nesto s rukama. Al stvarno imam osjecaj da sve manje ljudi pusi cigarete, ja imam ovaj Wiip koji ponekad koristim kad me okrene da zapalim pravu cigaretu, cisto tek tolko da zadovoljim potrebu. Iqos i glo mi nisu nikad bas sjeli, vjerovatno jer sam se odvikla tog klasicnog mirisa i Okusa cigarete. ?‍♀️ Ovo mi je ok jer su cak i okusi onak vocni i fini i ne smrde, i svida mi se kad izade gro pare ? u principu isla sam ga kupiti Charlesu al su 2 za cijenu jednog pa sam uzela dva just in case. Cilj mi je da Charles prestane pusit jer Zaista previse pusi ?I Balie to gleda i ne zelim da ima kasnije ideje kao sto sam ja imala jer mi je tata pusio u svakom kutu stana i mislila sam da je to kul ? realna cinjenica je da nikome nije prva cigareta fina, i svi smo debili koji smo se na silu navukli na pusenje cigareta iz razloga ciste gluposti. I danas se lupam po glavi kad se sjetim kolko sam glupa sto sam uopce isla to radit ? i nije mi jasno kak su me decki ljubili kad sam smrdila ko pepeljara. Ima li vas tu koji ste prestali pusiti ili pronasli neku alternativu? Kako vam ide? Imate savjete za ostale?

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

 


Komentari