Ella Dvornik otkrila kako joj zaista izgleda život! Čista suprotnost onom na Instagramu

Facebook/Ella Dvornik

“Instagram vs. reality. Ovak vam to izgleda iza kulisa. Fotkate se doma kao lijepo okruženje, ugodna atmosfera u domu, međutim mom Huawei P30 nikad ne promakne nered kad ima opciju “wide” koja hvata širokokutno sav moj nered”, napisala je Ella Dvornik pored objave kojom je priznala kako joj zaista izgleda život.

Na prvoj fotografiji možete vidjeti kako Elli izgleda stan kada nešto snima za Instagram, a ako prstom pomaknete u desno, na drugoj ćete fotografiji vidjeti kako joj stan izgleda uistinu. Posvuda razbacane igračke i općenito nered, očito su njena svakodnevica.

No, njezine obožavateljice nisu joj to uzele za zlo. Sve redom majke, ove su žene iskreno pisale sljedeće komentare pune razumijevanja: “Kod mene opcija wide ne bi nikad bila korišćena”, ‘Igračke na podu nisu nered  ’, ‘Da i? Ko mi dodje kući da mi gleda nered bolje da ne dolazi…’, ‘Haha, e pa tak već da. Najčudnije mi je kad vidim mame s malom djecom, a sve po špagi oko njih. Zabrinem se da nekaj nije u redu s našom 2godisnjakinjom jer iza nje ostane kao da je tornado propičio’, ‘Kakav nered Ella? To je samo dokaz da se u tom prostoru živi  ’, ‘Bolje da je nered nego sve po crti, ljepše je ’, ‘Meni je ovo definicija pospremljenog s obzirom kakvo je stanje kod mene  ’, ‘Ti očito nisi vidjela nered  ovo se pospremi za 2.minute’, ‘Nije to nered! ♥️ To je kuća u kojoj se živi! Kuća u kojoj se odgaja dite! To je pravi dom!♥️ ♥️’.


Komentari