Ella Dvornik otkrila: I ona je na početku karijere ‘žicala’ besplatan smještaj! Način na koji ga je dobila morate pročitati!

Njezini počeci, priznaje, nisu bili laki. Prvu suradnju namjeravala je ostvariti s hotelom Radisson u Pragu koji ima pet zvjezdica iako je tada njezin blog bio nepoznat široj javnosti.

Jedna od naših najpoznatijih, ali i prvih influencerica Ella Dvornik progovorila je o počecima svoje karijere. Sve je počelo dok je živjela u Londonu s blogom koji je otvorila prije četiri godine i koji je pisala jer tamo nije imala prijatelje pa je htjela stvoriti krug ljudi na meetupovima gdje se skupljaju blogeri.

Instagram

No, njezini počeci, priznaje, nisu bili laki. Prvu suradnju namjeravala je ostvariti s hotelom Radisson u Pragu koji ima pet zvjezdica iako je tada njezin blog bio nepoznat široj javnosti.

– Odlučila sam poslati mail lancu hotela. Bez ikakve veze, niti me itko čitao, niti me itko pratio. Napisala sam im da ja to kao nešto pišem i da me nitko ne čita. Bila sam iskrena. Kazala sam da dolazim u Prag, imam ideju o čemu bih pisala, ali nemam smještaj. Predložila sam suradnju, može i u vidu popusta. Direktor marketinga iz Bruxellesa se oduševio, njemu je bilo super što sam napisala da me nitko ne čita – rekla je Ella u podcastu #KiloMetri koja je ostala oduševljena uspjehom koji je postigla.

Ella Dvornik nagrada bloger
Facebook

– Javila sam im povratno da je odlična čitanost i oni su također vidjeli da imaju veliki broj klikova. Ponudili su mi daljnju suradnju, gdje god da idem u svijetu da im samo javim, riješit će mi smještaj – dodala je Dvornik.

Otkrila je i kako je u začecima, bilo teže, jer si je sama morala plaćati putovanje, te kajko bi eventualno uspjela dobiti negdje smještaj, zbog čega je privatna putovanja sa suprugom Charlesom iskoristila kako bi predstavila sebe i svoj blog.


Komentari