Ella Dvornik objavila video na TikToku u kojem se skida, pa joj ga obrisali: ‘Kao, pretjerala sam…’

Photo: Instagram

Aplikacija TikTok uklonila je videozapis u kojem Ella Dvornik skida odjeću sa sebe i oblači kombinaciju koja je inspirirana romantičnom dramom “50 nijansi sive”, koja se prvi puta emitirala 2015 godine.

FOTO: Instagram

“Kad pogledaš 50 nijansi sive i misliš da je dobra ideja al’ onda nisi sigurna”, napisala je 29-godišnja influencerica i blogerica uz video zapis koji se još uvijek može pronaći na Instagramu, ali ne i na TikToku.

“Ekipa, hvala na komentarima podrške, TikTok mi je zabranio video. Kao pretjerala sam. Ko ih j… Nije lako biti žena danas. Što god napraviš, pretjerala si”, napisala je zatim Ella u komentarima prije nego što su njezini pratitelji pohvalile ideju za video.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Ella je kombinaciju inspiriranu filmom pronašla na jednoj stranici Australijskog brenda donjeg rublja, a njezine pratiteljice su se pitale kako je njezin suprug Charles reagirao na kombinaciju.

“Charles odobrava”, kratko je uzvratila blogerica. Elli su fanovi i izrazili zahvalnost što se ne srami pričati o takvoj temi te joj čestitali na hrabrosti.

“Konačno netko tko se ne srami pričati o ovakvoj temi. Svaka čast na hrabrosti dijeljenja na društvenim mrežama”, “Bravo cura”, šalile su se Elline pratiteljice, a neki su dodali kako je treća beba na putu.

FOTO: instagram

Prije dvije godine Charles i Ella vjenčali su se u Las Vegasu, a prije tri godine postali su roditelji malene Balie, a ove godine rodila im se Lumi Wren. Par je na početku veze živio u Londonu, a sada su već duže vrijeme u Hrvatskoj i traže kuću u Istri koja će postati njihov dom.

Otkako je rodila drugu kći Lumi Wren potkraj veljače, influencerica, muku muči s viškom kilograma i kože koja joj je ostala nakon porođaja. Premda se nedavno pohvalila kako je vježbanjem u teretani uspjela izgubiti dobar dio neugodnog viška koji je nakupila u trudnoći, Ella je priznala da je nemoćna po pitanju sala i kože koja joj visi oko trbuha. Zbog toga je sada odlučila otići na čak tri estetska zahvata, od kojih jedan uključuje smrzavanje sala, otkrila je u svom novom vlogu i to kao poklon samoj sebi za 30. rođendan u prosincu.

Komentari