Ella Dvornik objavila fotografiju na kojoj je ista Balie! Sličnost je suluda! Danijela Dvornik otkrila još neke zanimljive detalje!

FOTO: Instagram

Da ona ‘jabuka ne pada daleko od stabla’, uistinu vrijedi, dokazala je Ella Dvornik novom objavom na Instagramu. Naime, influencerica je objavila svoju staru fotografiju na kojoj toliko liči na kćerkicu Balie da nitko od njezinih obožavatelja nije mogao doći sebi od silne sličnosti. I nas je ova sličnost zapanjila, dok su Elli obožavatelji u komentarima napisali sljedeće: ‘Mjenjam mišljenje da je Balie na tatu!’, ‘Mislila sam da je to Balie koja drzi malenu zahodsku dasku ??‍♀️?’, ‘Ista Balie ??’, ‘Balie je ipak na mamu!’, ‘Balie je cila na tebe Ella’, ‘Prije Bali i njena duda.?’, ‘Balie je ista ti ??’, ‘Ballie ista mama’, ‘Mislis Balie? ??? Dvornikova raca, nemos falit. I ti i mala ❤️’, ‘OMG! Ista Bali! ?’, ‘Balie mnogo liči na svoju majku❣❣❣❣❣’, ‘Koja slicnost ?Balie’, ‘Ajme kak ste slične ti i Balie!!’, ‘Balie u originalu?’, ‘Balie ista mater?’, Ja sam mislila da je to Balie…’ i ‘Kopija ❤️’

I Ellina majka Danijela primijetila je sličnost pa je tako u komentarima napisala: ‘Pa ti reci da Balie nije na tebe? Ali ne samo to, i bježi kao ti… Isti pogled u očima, okret i trk’. Ovim je Danijela mislila da Ella bila živahno dijete, baš kao što je i Balie, što možemo vidjeti iz brojnih Instagram Storyja koje Ella svakodnevno objavljuje, na kojima je Balie uvijek dinamična i nestašna.

 

View this post on Instagram

 

Ella i njena duda.

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Naravno, morao se tu naći i koji negativan komentar poput: ‘BIČE DA SAM JA BLESAVA A SVI PAMETNI, DICA LIPA, ZDRAVA ODLIČNO ODGOJENA A KO KOME SLIČI AJME MENI KOGA BRIGA, DOSADNI STE KO PROLIV??’, no s obzirom na količinu pozitive koju je Ella ‘zaradila’ nakon ove objave, potonji je komentar pao u drugi plan. ‘Lijepa kao grijeh’, zaključila je uostalom jedna od Ellinih obožavateljica pa su njezine riječi bile samo šlag na torti brojnim komplimentima koje je Ella dobila nakon ove objave.

 


Komentari