Ella Dvornik najiskrenija ikad: ‘VELEČASNI, ZAŠTO TAKO MRZITE SVE?’

Foto: Instagram

Ella Dvornik Pearce na svom je Instagram profilu podijelila negativno iskustvo koje je doživjela još kao prvopričesnica, a tvrdi kako je njena majka, Danijela Dvornik, svjedokinja toga.

“Dobit ću hejt zbog idućeg storya, al ovo je stvarna priča od riječi do riječi”, počinje Ella pa navodi razgovor s velečasnim na pripremi prve pričesti. U istom ga ona pita zašto mrzi sve. “Zar nije vjera o slobodi i ljubavi? Zar ne voli Bog svu svoju djecu?”, a on joj navodno odgovara kako se ona ne može pričestiti. “Tvoj tata je narkoman, odašilješ negativnom energijom i ne možemo pričestiti takvu osobu”, stoji u objavi.

Naposljetku zaključuje kako je izbačena s crkvenog vjeronauka, ali i da njeni roditelji ionako nisu htjeli da se pričesti. Tvrdi i kako im je prabaka zabranila da idu u crkvu jer je za vrijeme I. svjetskog rata svećenicima prodavala zlato za kruh te su skoro umrli od gladi. “Poštujem sve vaše vjere, al ne poštujem institucije koje na njima kapitaliziraju. I znam, ’ima dobrih’, ali zaboli me, Ak vjeruješ u Boga, moli mu se i doma, voli te jednako i u crkvi i kod kuće”, zaključuje.


Komentari