Ella Dvornik jednom fotografijom iznenadila svoje obožavatelje: ‘Evo ide jedan sin!’

Ella Dvornik/Facebook

O mogućoj trećoj trudnoći Elle Dvornik piše se već mjesecima, a njezine obožavateljice na Instagramu svako malo nakon neke fotografija koje objavi zaključe kako influencerica uistinu očekuje prinovu.

Tako je jednom od posljednjih objava zbunila sve jer na fotografiji pozira s rukama sklopljenim u oblik srca, držeći ih u ravnini maternice. Kako žene ovakve fotografije često snimaju kada žele najaviti trudnoću, neke su Elline obožavateljice odmah zaključile da će Balie i Lumi dobiti seku ili bracu.

“Vidim sliku i mislim – opet je trudna” i “Ja sam mislila da je ovo najava, odnosno potvrda treće trudnoće”, komentari su koji su brzinom munje iskočili ispod fotografije.

 

View this post on Instagram

 


Ne znam jeste li primjetile trend hashtag #pričeiznutra inspiriran Libresse kampanjom . Mnoge zene razbijaju tabue pricajuci o temama koje se ticu bas nas, i bas iznutra. Menstruacija, endometrioza, jajnici, porod, neplodnost, ciste, seks….sve ono sto nas cini lijepima , snažnima, ali i ono što nas boli, cini nesigurnima i tuznima . Pričamo na instagramu o temama koje su se skrivale, o kojima nije “lijepo pričati” o stvarima koje su jako intimne ali i bitne za nas da ih unormalimo i da se ne sramimo. I zelim vas ohrabriti da i vi iskoristite ovu drustvenu mrežu da ispricate svoje #pričeiznutra i potaknete druge da budu hrabre i ponosne na svoje maternice , svoja tijela i svoje zenske probleme, ma kakvi god oni bili. Bolni, mali, veliki, izrezanj ili umorni. Koje tabue vi mislite da trebamo razbiti 🙌🏻💪🏻

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik) on

Ella je zapravo samo htjela podržati kampanju proizvođača uložaka Libresse koji hashtagom #pričeiznutra želi inspirirati žene da na društvenim mrežama podijele svoja bolna iskustva vezana uz menstruaciju, endometriozu, porod, neplodnost, seks i slično.

Na kraju je cijelu priču u vezi s trećom trudnoćom završila u svom prepoznatljivom duhovitom tonu pa je u komentarima ispod spomenute fotografije napisala: “Pitao me Charles neki dan za sina, nakon što je godinama govorio da neće više od dvoje, i to me je pitao kao da ja to naručujem s jelovnika. Može, evo ide jedan sin, samo da ubacim u recept”.

Potpuno druga osoba! Ella Dvornik drastično promijenila frizuru i oduševila svoje obožavatelje

Komentari

loading...