Ella Dvornik bez dlake na jeziku: ‘Zašto je moja kći plavuša, pa i poštar ima smeđu kosu?!’

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Otkako se rodila, četverogodišnja kći Elle Dvornik, malena Balie Dee, postala je zvijezda društvenih mreža. Ellla s pratiteljima dijeli njezine fotografije, kao i one njezine mlađe sestre Lumi Wren, koja je na svijet stigla prošle godine. Ipak, Ella je sad fanove oduševila fotkama starije kćerkice – koje je objavila na Instagramu.

Ovih je dana tako Ella nasmijala pitanjem koje je izazvalo raspravu. “Hoće mi netko objasniti kako je moja kći plavuša? Disclaimer: Poštar isto ima smeđu kosu”,poručila je Ella te ubrzo podijelila fotografiju supruga Charlesa dok je bio beba, na kojoj je vrlo jasno da je imao plavu kosu.

“Znam, teško za povjerovati. Imao je plavu kosu do svoje šeste godine”, objasnila je blogerica koja je onda napravila kolaž fotografija, na kojima je vrlo jasno da Lumi liči i na mamu i tatu. “Narcisoidni smo pa smo skupa jer ličimo jedni na druge”, zaključila je Ella raspravu koja je nasmijala mnoge.

Veliku pažnju od rođenja je zaokupila Balie koja je postala zvijezda Instagrama blogerice Elle Dvornik, a na dobrom je putu i mlađa djevojčica Lumi Wren, koja je u veljači proslavila svoj prvi rođendan. Inače, 30-godišnjakinja svoje pratitelje na Instagramu svakodnevno uveseljava svojim kreativnim sadržajima, a redovito dijeli i smiješne snimke. Danas je nasmijala pitanjem koje je izazvalo raspravu.

Inače, Ella i Charles bili su prilično emotivni kad je Lumi Wren napravila svoje prve korake. “Prvi koraci su najvažnija metafora za sve što radimo u životu. Ponekad izađemo van na svjetlo, ali se i brzo sakrijemo u mrak. Bio sam daleko od društvenih mreža neko vrijeme, stoga sam se malo borio kako bi se vratio takvom životu, objavljivanju, pisanju, nisam znao kako da napravim taj prvi korak”, započeo je tada Charles na Instagramu.

No, lijepo je dijeliti i biti društven. Gledajući Lumi kako radi svoje prve korake danas, to me podsjetilo da svi ponekad trebamo da nas netko pogura, da nam netko pruži ruku, da nas ohrabri i motivira. Uvijek je netko iza nas tko će nam podariti osmijeh, riječ ili ohrabrenje. Stoga, postoji li bolji način od povratka od onog s malim korakom. Hvala ti Lumi što si me na ovo podsjetila. Hodat ćemo zajedno uvijek i zauvijek”, zaključio je.

Foto: Instagram

Komentari