EKSKLUZIVNO Iva Radić na Jadranu se družila s markantnim muškarcem, doznajemo tko je on

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Bivša manekenka, a danas uspješna poduzetnica, 42-godišnja Iva Radić, dvije godine nakon razvoda, zaintrigirala je javnost markantnim muškarcem u čijem je društvu viđena na ovogodišnjem Weekend Media Festivalu u Rovinju. Poduzetnica je uživala u nastupu Novih Fosila, a društvo joj je pravio, kako doznajemo, naočiti Beograđanin Nemanja Vučinić s kojim je, barem ako je suditi prema fotografijama, poprilično bliska.

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Iako se o Nemanji ne zna mnogo, Beograđanin koji se bavi PR-om već je u nekoliko navrata viđen u Ivinom društvu. Tako je jedno od njihovih prvih javnih druženja bilo ono na Journalovom partyju u Rovinju prije dvije godine kada je dvojac nasmijano pozirao u društvu drugih uzvanika.

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Također, kako doznajemo, zajedno su viđeni i u srpnju ove godine na koncertnom događanju ˝Trag u beskraju˝ u Vela Luci kada su u VIP dijelu pratili koncert u spomen na legendarnog glazbenika Olivera Dragojevića.

foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Šuškanja o novoj vezi Iva je dodatno potpirila u Rovinju prije nekoliko tjedana kada se gradom prošetala s Vučinićem držeći se za ruke. Upravo zbog navedenog, pokušali smo od Ive dobiti komentar, međutim, isto je do zaključenja teksta bilo bezuspješno.

Komentari