EKSKLUZIVNO: Novi singl Tonyja Cetinskog ‘Od trnja do zvijezda’ (VIDEO)

Matea Smolčić za Storybook

Jedna od najvećih glazbenih regionalnih zvijezda, Tony Cetinski svojoj brojnoj publici u posljednje vrijeme priprema mnoga iznenađenja.


Jedno od njih je i novi singl naziva ‘Od trnja do zvijezda’, koji od danas i službeno plovi regionalnim radijskim eterom. Poznavajući Tonyja, ne sumnjamo kako neće puno proći, a da singl osvoji osim publike i top liste.

Kao i na prethodnom singlu ‘Vjera Nevjera’, tako je i na novom singlu glavni krivac za nastajanje glazbe i teksta, kao i aranžmana hit maker Miro Buljan, dok su zajedno Tony i Miro potpisali produkciju.
Sam Tony Cetinski izvršni je producent cijele priče koja nosi naziv ‘Od trnja do zvijezda’.

tony1_foto_matea_smoli_za_storybook

‘Osjećam da će ljudi prihvatiti ovu pjesmu i da će je pjevušiti dok se voze u autu, kuhaju ručak i da će u svakom trenutku biti rado slušana. Pjesma ima zvuk osamdesetih, izuzetno je radiofonična, a što se tiče tekstova, nekako smo sve stariji i zreliji, pa je i logično da se trudimo što više da bude bolje.
Trnoviti put je nešto što je dobro, ali pod uvjetom da se put ne završava u povratku natrag, ali o tome i pjesma govori’, rekao je Tony Cetinski

Osim što je predstavio novu pjesmu Tony je u posljednjim pripremama oko velike koncertne turneje koja kreće 05.03. u beogradskoj Kombank Areni, a 72 sata kasnije sve se nastavlja u zagrebačkoj Areni 08.03. na sam Dan žena.

Nakon Zagreba u subotu 12.03. Tony će zapjevati u dvorani Gradski vrt u Osijeku, dok će 17.04. koncert održati u dvorani Spens u Novom Sadu. Split i Spaladium Arena, kako smo već spomenuli, na rasporedu su 29.04.

05.03. Beograd, Kombank Arena
08.03. Zagreb, Arena
12.03. Osijek, dvorana Gradski vrt
17.04. Novi Sad, dvorana Spens
29.04. Split, Spaladium Arena

Koncerti Tonyja Cetinskog su glazbeni događaj za sve generacije, koji se ne propušta. Da se traži karta više, odavno je već poznato, a Vi na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu za jedan od spomenutih koncerata.
Ulaznice za sve koncerte Tonyjeve nadolazeće turneje potražite putem sustava Eventim.

Novi singl Tonyja Cetinskog poslušajte ovdje:


Komentari