EKSKLUZIVNI INTERVJU S HANOM RODIĆ: ‘Goran mi se ispričao zbog svega’

Hana Rodić (Foto: Instagram)

Reality zvijezda i influencerica, Hana Rodić (23) viđena je u srijedu navečer sa svojim bivšim partnerom Goranom Jurencom (40) u  centru Samobora, a mi smo odlučili saznati ima li između bivšeg ljubavnog para novih iskrica ljubavi.

Rodić je samo za Zagreb.info otkrila kako je izgledao njihov susret nakon svega, što joj je rekao Goran, te postoji li šansa da obnove ljubav.

Kako je došlo do novog susreta?
Imali smo nesto za rješiti i tako smo se čuli, nakon toga smo sasvim normalno razgovarali. Tad smo odlučili da je najbolje da se nađemo i uživo popričamo o svemu jer smo ipak toliko vremena bili zajedno i da nije lijepo da smo se nakon skoro tri godine zajedničkog života razišli na tako ružan način. Oboje smo pretjerali, ali mislim da svi mi u svađama kažemo previše ili možda čak što ne mislimo.

Jesi li dvojila oko susreta?
Nisam, da smo kavu dogovarali ranije. Vjerujem da se ne bih pojavila, ali prošlo je jako puno vremena i bilo je vrijeme da pričamo i zakopamo ratne sjekire.

Kako je izgledao susret nakon svega?
Lijepo smo razgovarali i prošlo je iznenađujuće dobro. Nakon svega.

Što ti je Goran pričao?
Dao mi je neke odgovore na pitanja koja ga nisam imala prilike pitati i ispričao se zbog svega.

Što se dogodilo s njim i djevojkom Claudijom?
Ne bih komentirala dotičnu, ona je ta koja se tri godine bavila i bila opsjednuta mojim životom, a ne ja njezinim. Može biti zahvalna što neću ništa iznositi.

Postoji li još kemija između tebe i Gorana?
Mi smo uvijek imali tu neku posebnu kemiju, ali nismo išli tako daleko da razgovaramo o tome.

Želiš li Goranu dati drugu šansu?
Razgovor je više bio prijateljski i nismo išli u tom smjeru. Nisu samo emocije u pitanju i mislim da jedna kava nije dovoljna da idem tako daleko u razmišljanje.


Komentari