ECIJU IVUŠIĆ DEČKO NATJERAO NA SUZE: ‘Uf, stara sam’

Foto: Instagram

Televizijska voditeljica, Ecija Ivušić pohvalila se na Instagramu kako uživa s dečkom Goranom Beloševićem (35) na odmoru u Dubrovniku gdje je proslavila 35. rođendan.

Ecija je objavila fotografiju u kojoj drži tortu u rukama koju je dobila kao rođendansko iznenađenje od hotela “Berkley” u kojemu je odsjela.

“Uf, stara sam” napisala je ne skrivajući osmijeh na licu zbog poklona i čestitki koje je dobila.

Rođendanskim željama su se pridružili mnogi poznati poput stilista Marka Grubnića, glazbenice Ane Rucner, manekenke Jelene Leko, i vizažistice Jelena Perić, dok je Belošević svojoj partnerici ostavio emotikone srca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Voditeljica je otkrila kako je večer prije provela u društvu voljenog na zidinama Dubrovnika, te da su večerali u popularnom elitnom restoranu “360”, u kojem je također gostovao nogometaš Christiano Ronaldo te mnoge poznate ličnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Zasigurno najljepši poklon koji je obradovao Eciju bio je buket ruža koji je Goran pripremio posebno za nju te ju iznenadio dostavom na vratima. Voditeljica se rasplakala od sreće, a mnogi su pisali da je ovo samo još jedna potvrda njihove ljubavi.

Foto: Instagram

Podsjetimo, Ecija Ivušić i Goran Belošević ispočetka su tajili svoju vezu no više ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo. Početkom ljeta voditeljica je javno potvrdila vezu s glazbenikom koju su započeli u ožujku ove godine.

Foto: Instagram

Komentari