Ecija Novu 2022. dočekala sama u krevetu: ‘Malo je reći da sam drugačije zamišljala prvi zajednički doček s Goranom’

Foto: Instagram

Za 35-godišnju influencericu Eciju Ivušić doček Nove 2022. godine ostat će u gorkom sjećanju. Naime, kako je otkrila putem Instagrama, umjesto uz zaručnika, bubnjara grupe ‘Pravila igre’, Gorana Beloševića, Ecija je istu dočekala u krevetu, nažalost, zbog COVIDA-19.

˝Velika pusa s najglamuroznijeg dočeka u gradu. Svi Nisu ovdje. Jedini uzvanik- čivava Rio. Muž- svira za doček. Dress code: pidžama. Na meniju: vrući čaj s ljubavlju. Powered by: covid-19. Malo je reći da sam drugačije zamišljala prvi zajednički doček Nove s Goranom. S obzirom na to da trenutno ima gažu, znala sam da puse točno u ponoć neće biti, ali da puse UOPĆE neće biti, To ipak nisam računala. U ljubavi i u koroni. Tako bih mogla nazvati posljednje poglavlje svoje 2021. Odolijevala sam 2 godine+ 2 doze, ali ni to očito nije bilo dovoljno˝, započela je Ecija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija ? (@ecija_ivusic)

˝O bolešćuri neću pričati, dosta mi ju je, a vjerujem i vama. Ali ću se s dozom opreza zahvaliti ovakvoj i sličnim nedaćama koje nas svako malo podsjete koliko smo fragilni, koliko smo jaki, koliko smo nezahvalni i koliko smo voljeni. Ima ta jedna polica u ormaru ispred sobe, koju smo pregradili da mi Goran može ostavljati hranu otkako sam se razboljela. A ima i ta jedna pregrada u mom srcu koja se potpuno srušila otkako sam njega zavoljela. Neću lagati, i bez korone sam znala koliko me voli, koliko se nesebično spreman brinuti o meni i Riu, ali nekako taj scenarij postane još duboko uvjerljiviji dok ga gledam već 6. dan kako me održava na životu s cijeđenim sokovima, ručkovima, večerama, desertima i (lošim) forama koje nabacuje preko maske. Samo da se malo nasmijem. Jer smijeh- liječi. Kad već poljupci i zagrljaji ne mogu. Draga 2021., mnogima si bila loša, meni si bila divna, hvala na svim poglavljima, pa i na ovom zadnjem. Draga 2022. dobro nam došla – nadam se da dolaziš u ljubavi, miru i zdravlju. A ako si opet neka ćudljiva kao prošle dvije, don’t worry, izdržat ćemo još i tebe. Dosta kvalitetno čeličenje odrađeno je već s prethodnicama? Veselim ti se i čekam te u ljubavi i nadi. Sretna vam Nova ljudi˝, poručila je 35-godišnjakinja koja je dobila brojne lajkove i želje za brzi oporavak.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ecija ? (@ecija_ivusic)


Komentari