ECIJA IVUŠIĆ ZABLISTALA NA REVIJI DUCHESS: ‘Najbolja kolekcija do sada’

FOTO: Instagram/Ecija Ivušić

Bivša hrvatska voditeljica, Ecija Ivušić (35) pohvalila se na Instagramu kako uživa s dečkom Goranom Beloševićem (35) na reviji popularnog modnog brenda “Duchess” koji potpisuje njihova dugogodišnja bliska prijateljica, poduzetnica Snježana Schillinger.

“Najbolja kolekcija do sada” napisala je Ecija ispod videa na kojoj manekenke nose zanimljive komade najnovije kolekcije jesen zima 2021/2022.

Ivušić se odlučila za zanimljivu kombinaciju Duchessa pa je obukla kratku modru plavu suknjicu te glamuroznu košulju s velikim vezom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija ? (@ecija_ivusic)

Podsjetimo, Ivušić je nedavno proslavila svoj rođendan s dečkom u Dubrovniku pa je tim povodom i opisala kako se osjeća na novoj životnoj prekretnici.

“35 nije malo. U 35 godina se svašta čovjeku desi. I padne i digne se. I slavi i pati. I ljubi i samuje. I traži se i nađe se. I ide mu i ne ide. U ovih 35 sam toliko puta umrla i ponovno se rodila da više ni ne brojim… I to je čar života. Koliko god kontradiktorno zvučalo, dok god si živ i zdrav imaš priliku iznova umrijeti i ponovno se roditi. Tako je ovima koji imaju dušu. Moram priznati da je moja napokon na mjestu i molim je da ne mrda”, zaključila je.

Foto: Instagram


Komentari