Ecija Ivušić provela prvo Valentinovo nakon prekida te podijelila svoje misli s obožavateljima

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Radijska voditeljica Ecija Ivušić počastila je svoje pratitelje fotografijom na kojoj pokazuje duboki dekolte.

Uz fotografiju je objavila i znakovit status o ljubavi, nakon što je prije četiri mjeseca prekinula ljubavnu vezu s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem.

“Ispala sam ovdje na pola. Znači apsolutno sve što inače u životu nisam. Nekome previše, da. Nekome taman, da. Nekome premalo, nikad. I zapravo vam to želim reći – nikad ne budite nekome premalo, a pogotovo sebi. Budite si taman i bit ćete svima oko sebe također. Danas slavimo ljubav pa ću pod broj jedan navesti onu prema sebi, a zatim prema svima i svemu oko vas što vas usrećuje i čini mirnima. I zaista vam želim da sve što osjećate bude ljubav, sve što mislite bude iz ljubavi i sve što radite bude u ljubavi. Sretno Valentinovo ljudi”, napisala je Ecija.

 

View this post on Instagram

 


Ispala sam ovdje na pola. Znači apsolutno sve što inače u životu nisam. Nekome previše, da. Nekome taman, da. Nekome premalo, nikad. I zapravo vam to želim reći- nikad ne budite nekome premalo, a pogotovo sebi. Budite si taman i bit ćete svima oko sebe također. Danas slavimo ljubav pa ću pod broj jedan navesti onu prema sebi, a zatim prema svima i svemu oko vas što vas usrećuje i čini mirnima 🙏🏻 I zaista vam želim da sve što osjećate bude ljubav, sve što mislite bude iz ljubavi i sve što radite bude u ljubavi. Sretno Valentinovo ljudi 💕🥰 Pusa bok, E. . . . #youHadMeAtHej #happyvalentinesday #valentines #💕 #🙏🏻 #love #pusabok #hej❤️ #samoljubav

A post shared by Ecija Ivusic 🤍 (@ecija_ivusic) on

Njena slika i riječi svidjele su se brojnim obožavateljima što su joj jasno dali do znanja u brojnim komentarima.

Komentari

loading...
-->