ECIJA IVUŠIĆ OTVORILA DUŠU NAKON ZARUKA: Sanjala dvorac dvadeset godina, a upravo u dvorcu je zaprosena”

Foto: Instagram

Domaća voditeljica, 35-godišnja Ecija Ivušić zaručila se za bubnjara grupe ‘Pravila igre’, Gorana Beloševića s kojim je započela vezu ove godine. Romantična prosidba dogodila se u Italiji, u luksuznoj Vili Cori u Firenzi, a voditeljica je sada na Instagramu otvorila dušu o neobićnom snu koji je godinama prati.

Sudeći prema tekstu koji je objavila, mnogi se pitaju je li voditeljica možda predvidjela svoju budućnost? Java ili san, pitaju se mnogi.

“Postoji jedan san koji sanjam, recimo od svoje dvadesete godine. Ne sanjam ga metaforički, nego ga zaista sanjam. Ponavlja mi se periodički već 15, a možda i više godina. Pročešljala sam sve sanjarice, tumačenja snova, knjige koje se bave podsvijesti, čak sam u jednom navratu pričala i s jednim cijenjenim psihologom o tumačenju tog sna”, započela je Ecija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

“Niti jedno tumačenje nije bilo egzaktno, a oni kojima sam pričala najčešće bi rekli: ‘Ma što te briga što znači, glavno da je lijep san’. A to definitivno je. Zato što godinama sanjam dvorac kojim lutam i stalno nailazim na nove sobe, police s knjigama, vrtove s kipovima i fontanama…. San se iznova nadograđuje i svaki put dvorac je sve veći i prostorije ljepše. Dan prije nego što me Goran zaprosio, gledali smo kroz prozor našeg apartmana te sam mu počela pričati o tom snu zato što me vrt s fontanom, kipovima i stepenicama ispred sobe, neodoljivo podsjećao na vrt iz sna”, dodala je bivša voditeljica.

“Goran me gleda zbunjeno i kaže: ‘Pa kako to da mi prije to nisi pričala, užasno je freaky san i to što baš ovako sve izgleda u njemu’. Iskreno, nisam se zamarala sa značenjem toga, uživala sam u trenutku i mislim si: ‘Pa što, dvorac k’o dvorac, vrt k’o vrt. U svakom je (valjda) isto’. Uglavnom, 10 sati nakon tog razgovora zaprosio me u dvorcu. Nije znao za moj san otprije”, priznala je iskreno.

“I što reći… Ponekad se snovi poklope s javom, dobri ljudi s još boljim dušama i baš uvijek, ali uvijek, sve bude dobro. Što se tiče dvoraca, neka su i malene kolibe, vaši ‘dvorci’ su uvijek tamo gdje je vaše srce. A što se tiče srca, dok god je veličine dvorca, sve je dobro. Kome još nije, bit će. Uvijek bude. Samo sanjajte. A dok ste budni volite. Osjećajte. Živite. Činite dobro. Budite čovjek. I sve će biti kako treba”, zaključila je Ecija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Komentari