ECIJA IVUŠIĆ O NOVOJ VEZI! ‘Posljednjih mjeseci život nam je poprilično kaotičan’

Foto: Instagram

Kada su u svibnju na Instagramu objavili zajedničku fotografiju s ATP Challenger turnira Zagreb Open, nitko nije sumnjao da se između Gorana Beloševića, direktora turnira i bubnjara grupe Pravila igre i voditeljice Ecije Ivušić rodila ljubav. O novoj je vezi Ecija sada progovila za Story.

“Koliko god smo izloženi oku javnosti, i Goran i ja smo zapravo poprilično privatne osobe koje jako dobro znaju odvojiti javni aspekt od privatnog. Ipak, u životu se ne može svaki korak planirati pa tako ni mi nismo planirali događaj koji je pokrenuo nagađanja o našoj vezi. Konkretno, mislim na snimku koju sam objavila na društvenoj mreži kada me Goran dočekao na povratku s poslovnog putovanja u zračnoj luci. Želio me iznenaditi pa se dogovorio s mojim bratom koji je čuvao mog psa Rija da ga preuzme i povede sa sobom. Rio se prilikom susreta zbunio i s obzirom na to da se panično boji kofera, počeo je bježati od mene, umjesto meni u zagrljaj. Ali zato je tu bio Goran koji se nije zbunio i u čijem sam se zagrljaju ubrzo našla na snimci javno, a puno prije u našoj privatnosti. Snimka iz zračne luke bila je toliko spontana i smiješna zbog Rijeve reakcije da sam je instinktivno odlučila objaviti. Moram priznati da nas je dosta iznenadila medijska pozornost sljedeći dan, kao i nagađanja o našoj vezi. Ovim je istupanjem, naravno, potvrđujemo, iako nije da smo se skrivali ni do ovog trenutka”, rekla je Ecija te otkrila kako su se Goran i ona upoznali.

“Goran je kontaktirao našu zajedničku prijateljicu preko koje smo ubrzo povezali. Imao je ideju da postanem glasnogovornica njegova turnira ATP Zagreb Open, što se poslije i ostvarilo. Poslovna suradnja prerasla je u prijateljstvo, a prijateljstvo u nešto više. Ako mene pitate, ne bih rekla da je netko nekoga pretjerano osvajao, nego smo u kratkom razdoblju stvorili jaku bliskost i povezanost, a rezultat je ljubav”, rekla je 34-godišnja Ecija, a o njihovoj se ljubavi oglasio i Goran.

“Svakako mogu potvrditi da su prava ljubav i posao najbolja kombinacija. Kada se dvoje ljudi voli, poštuje i razumije, samo nebo je granica. To se može još sročiti i kada je dvoje na istoj valnoj duljini. Jedva čekam neki od sljedećih projekata na kojima ćemo Ecija i ja surađivati jer smo dokazali da nam i u poslu jako dobro ide zajedno”, rekao je dvije godine stariji Goran, a otkrio je i čime ga je Ecija osvojila.

“Ecija je prekrasna cura koju svaki muškarac može samo poželjeti. Kada smo se prvi put čuli i vidjeli u vezi s radom na turniru, jednostavno smo kliknuli na prvu. Definitivno me osvojila svojom ljepotom, posebice očima i osmijehom, intelektom, karizmom i dobrotom te golemom količinom nježnosti”, rekao je Goran, inače veliki gurman. Ipak, priznaje Ecija, još nije imala prilike probati njegove specijalitete.

“Iskreno, posljednjih mjeseci život nam je poprilično kaotičan. Oboje puno radimo na sto smo strana, a kada smo zajedno, često otputujemo nekamo za vikend, tako da nije bilo previše prilika za dokazivanje kulinarskih umijeća. Iako, pripremio mi je svoje signature palačinke i priznajem da su bile savršene. Osim toga, kad skuha ručak bez recepta ili pripremi doručak u roku od deset minuta, sve bude prefino. Ne znam trebam li biti sretna i zahvalna ili trebam početi lagano osjećati pritisak hoću li biti na visini zadatka svojim kulinarskim sposobnostima”, zaključuje.


Komentari