Ecija Ivušić ne prestaje hvaliti dečka: ‘Goran je imao užasno težak ispit, a u 6 ujutro morao je ići s mojim tatom barkom na ribe!’

Foto: Instagram

Hrvatska voditeljica Ecija Ivušić (35) pohvalila se na Instagramu kako uživa s dečkom Goranom Beloševićem (35) na odmoru u Veloj Luci. Ovom prilikom je u duhovitom stilu i opisala kako je prošlo Goranovo upoznavanje s ocem.

Po svemu sudeći Ecijin životni izabranik se dobro snašao, pa mu je posvetila romantičnu objavu.

“Goran je imao užasno težak ispit kad je došao u Vela Luku. Odmah drugi dan je u 6 ujutro morao ić s mojim tatom barkom na ribe” započela je Ecija, pa nadodala: “Ulovio je dvije zaredom”, napisala je voditeljica.

Pa dodala: “Ispit je uspješno položen, dokaze nažalost nemam. Ostalo je povijest!”

Ni Goranu nije trebalo dugo da odgovori, pa je uzvratio: “A tko kaže da ja nemam dokaze ulova na mobitelu? Vela Luka u srcu, a mala Luška još više.”

Pratitelji su izgleda bili oduševljeni kako je Goran prošao pred “tatinim oštrim sudom”, a mnogi bliski prijatelji poput Antee Kodžoman, Nives Celsius, i Snježane Mehun se nisu mogli oduprijeti komentarima.

Tako je Mehun kratko komentirala da su Goran i Ecija toliko zaljubljeni, “da kad ukucaš ljubav, iskoči njihova slika”.

Podsjetimo, nedavno su Ivušić i Belošević bili bliski uzvanici na svadbi zagrebačke poduzetnice Snježane Mehun (50) i austrijskog poduzetnika, Franza Schillingera (59). Koliko je ljubavni par Ivušić-Belošević zaljubljen redovito dokazuju i njihove fotografije na ljetnom odmoru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija ? (@ecija_ivusic)

Izgleda da Eciji teško pada povratak u Zagreb, pa je napisala kako “još nije spremna za fotke s asfalta”, te dala naslutiti da se ne želi vratiti iz sunčane Vele Luke.

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija ? (@ecija_ivusic)


Komentari