ECIJA IVUŠIĆ DRASTIČNO IZGUBILA NA KILAŽI: ’48 kilograma sam zadnji put imala na fakultetu’

Foto: Instagram

Domaća voditeljica, 35-godišnja Ecija Ivušić objavila je na društvenim mrežama fotografije na kojima je otkrila drastičan gubitak kilaže. Lijepa Ecija provela je doček Nove godine u kućnoj izolaciji budući da je pozitivna na korona virus.

”Moje tijelo za ljeto ili, bolje rečeno, tijelo nakon zaraze koronom je spremno. 48 kilograma sam zadnji put imala na fakultetu. Ne znam dal da si čestitam ili se zabrinem”, napisala je ispod fotografije na kojoj je otkrila novu, vitikiju liniju.

Foto: Instagram

Ivušić je otkrila i nježnu stranu njenog zaručnika Gorana Beloševića koji ju je njegovao tijekom bolesti.

“U ljubavi i u koroni. Odolijevala sam 2 godine + 2 doze, ali ni to očito nije bilo dovoljno. O bolešćuri neću pričat, dosta mi ju je, a vjerujem i vama. Ali ću se s dozom opreza zahvaliti ovakvoj i sličnim nedaćama koje nas svako malo podsjete koliko smo fragilni, koliko smo jaki, koliko smo nezahvalni i koliko smo voljeni”, napisala je.

“Ima ta jedna polica u ormaru ispred sobe, koju smo pregradili da mi Goran može ostavljati hranu otkako sam se razbolila. A ima i ta jedna pregrada u mom srcu koja se potpuno srušila otkako sam njega zavoljela. Neću lagati, i bez korone sam znala koliko me voli, koliko se nesebično spreman brinuti o meni i Riu, ali nekako taj scenarij postane još duboko uvjerljiviji dok ga gledam već šesti dan kako me održava na životu s cijeđenim sokovima, ručkovima, večerama, desertima i forama koje nabacuje preko maske. Samo da se malo nasmijem. Jer smijeh – liječi. Kad već poljupci i zagrljaji ne mogu”, zaljučila je Ivušić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

Komentari