DVA PUTA PREVARILA MUŽA, ALI OVAJ PUT BI MOGLO BITI OPASNO: Primijetio je modricu na njenom vratu

Foto: Pixabay

Diedre je stručnjak za ljubavne i obiteljske probleme. Ovoga puta pisala joj je žena koja je prevarila muža, piše Espreso.

Prevarila sam muža i saznao je, a zatim mi je oprostio. Prevarila sam ga drugi put i opet mi je oprostio, ali mi je rekao da ako to uradim treći put da mi neće oprostiti. Imam 28, a moj muž 34 godine. U braku smo šest godina, živjeli smo mirno, ali ne mogu reći da je riječ o velikoj strasti i ljubavi. U firmu u kojoj radim, došao je novi kolega koji mi se odmah svidio i ja njemu, odmah je bilo jasno da se privlačimo seksualno. Nije bilo ničega među nama, međutim za vrijeme pandemije smo se zbližili.

Moj muž je jedne večeri izašao sa prijateljima na piće, a on se javio i predložio da se vidimo. Razgovarali smo dugo i jedno drugom priznali da osjećamo nešto, a nedugo nakon toga završili smo na zadnjem sjedištu automobila i skidali smo odjeću jedno drugom.

Viđali smo se mjesecima, a za to vrijeme moj suprug je mislio da izlazim s prijateljicama. Kada je jedne večeri primjetio modricu na mom vratu, odmah je pretpostavio o čemu se radi. Također je shvatio i sa kime sam u vezi jer sam ga ranije spominjala. Neko vrijeme nismo razgovarali, a onda mi je rekao da želi da probamo ponovo i da mi oprašta. Napustila sam stari posao i prekinula kontakt sa kolegom. Međutim, ubrzo mi se ponovno javio i vratili smo se na staro.

Diedre je odgovorila: Čini se da ste se tako reći zaglavili u odnosu koji vam ne donosi ništa dobro. Udati ste, a realno imate problem u braku koji možete riješiti samo tako što ćete otvoreno razgovarati sa mužem, priznati mu problem i predložiti da ga riješite zajedno, tako što ćete unaprijediti svoj seksualni život. Prevara vam u tome neće pomoći.


Komentari