DVA MJESECA NAKON RAZVODA! Zvonimir Boban uživa u romansi s 19 godina mlađom stomatologinjom

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Proslavljeni domaći nogometaš, 52-godišnji Zvonimir Boban nemalo je iznenadio javnost kada je u svibnju potvrdio da se službeno razveo od supruge Leonarde s kojom je u bio u braku gotovo tri desetljeća. Iako je tada rekao kako nije mislio da će ta tema ikada doći u njihove živote, Boban već dva mjeseca nakon kraja braka ljubi novu djevojku. Riječ je o 33-godišnjoj stomatologinji Marijani Gikić, piše Story.hr.

Bivši Vatreni s novom, 19 godina mlađom djevojkom, snimljen je kod Bola na Braču gdje već godinama ljeta provodi u obiteljskoj kući.

Prema riječima dobro upućenog izvora, Marijana je upoznala i dosta članova obitelji Boban, doznaje spomenuti medij.

Podsjetimo, javnost je ostala šokirana kada su u svibnju Zvonimit i Leonarda potvrdili “šuškanja” o razvodu.

Par se upoznao 1989. godine kada je bivši vatreni ušao u butik u kojem je Leonarda radila. Bila je to ljubav na prvi pogled, a Zvonimir je Leonardu osvajao polako, čekajući da stekne njeno povjerenje. Vjenčali su se četiri godine kasnije u Milanu u najužem krugu obitelji i prijatelja. Potom je uslijedilo veliko slavlje u Zagrebu 1994. godine.

Leonarda i Zvonimir su tri godine kasnije posvojili djevojčicu Mariju, a 2003. godine i dječaka Gabrijela. Četiri godine kasnije posvojili su i blizance Rafaela i Martu. Par je uživao u velikoj obitelji, a 2009. godine im se ostvarila dugogodišnja želja te su se ostvarili i kao biološki roditelji malene Ruže.

“Nadam se da će ljudi shvatiti delikatnost ove odluke i dopustiti da i djeca i mi prođemo kroz ove teške trenutke na najmanje bolan način. Više se nećemo očitovati o ovoj temi za koju smo mislili da nikada neće doći u naš život”, izjavio je tada Zvonimir Boban.

Komentari