DUŠKO TOŠIĆ DEMANTIRAO NASILJE: ‘Šokiran sam, posvađali smo se jutros, ali nisam ni pipnuo Jelenu’

Foto: Instagram

Duško Tošić, na saslušanju u policiji je potvrdio da je danas u obiteljskoj kući na Dedinju došlo do svađe između njega i supruge, pjevačice Jelene Karleuše, ali je izjavio da nisu točni njeni navodi da je bilo bilo kakvog nasilja, doznaje srpski Kurir.

Kako izvor Kurira otkriva, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena tako nešto prijavila policiji.

”Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što je istina je da smo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umjesto da sam danas sa djecom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim što me je snašlo ”, navodno je rekao Duško, kome je policija izrekla mjeru zabrane prilaska Jeleni u narednih 48 sati.

Saslušanju su prisustvovali i njegovi odvjetnici Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdio za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.
‘Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše ”, izjavio je Perović kratko za Kurir.
Foto: Instagram


Komentari