ĐURO RASPAMETIO TVORNICU: Salve smijeha i gromoglasan pljesak za odličan stand up show

Branko Đurić Đuro pokazao je zašto je njegova predstava najgledanija u regiji.

Spontan, šarmantan i humorističan nastup nasmijao je i dobrano zabavio zagrebačku publiku. Na samom ulazu pred publiku u Tvornici Kulture učinio je sve da ne bude tipičan, vraćao se nekoliko puta, plesao i zabavljao okupljene ljude željne dobre zabave. Svakako im je to i priuštio.

16469095_10207617254140670_24755859_n

Dugogodišnje glumačko iskustvo, interakcija s publikom i šale na vlastiti račun dovele su do glasnog smijeha. Oponašao je razne svakodnevne prilike i “bacao fore”, a publika je uživala punih 90 minuta. Stoga ne čudi činjenica da je upravo “Đurologiju” u samo godinu dana pogledalo preko 80 tisuća ljudi, zanimanje za njegov jedinstven i originalan humor ne prestaje.


Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebasan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu.

>>> ĐUROLOGIJA U ZAGREBU: Đuro otkriva kako je nastala najgledanija predstava u regiji

16467290_10207617197899264_1021967682_n

Karizmatični sarajevski glumac s hollywoodskom i svjetskom karijerom, redatelj i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro je sa svojom „Đurologijom“ u Ljubljani već rasprodao četiri Cankarjeva doma i upravo puni peti; u Zagrebu je više je puta rasprodao malu dvoranu KD Lisinski, ali isto tako i veliku dvoranu KD Lisinski, te također i Tvornicu kulture. U Beogradu je već deset puta rasprodao dvoranu Doma sindikata, a također je isto toliko puta u potpunosti rasprodao Bosanski kulturni centar u Sarajevu, ali ni to nije sve. „Đurologija“ je u sarajevskoj dvorani Skenderija oborila sve rekorde – dvoranu je zbog Đurinog stand up-a do posljednjeg mjesta ispunilo čak 5000 ljudi, što je i dodatna potvrda da je ova originalna predstava uistinu prerasla u svojevrsni regionalni fenomen.

Uz sve rasprodane dvorane u regiji, valja svakako naglasiti i nekoliko uspješnih i rasprodanih turneja u SAD-u, Kanadi, Austriji, Nizozemskoj, Švicarskoj i brojnim europskim državama gdje se također za svaku izvedbu „Đurologije“ redovito tražila ulaznica više.

Veselimo se i nadamo novoj Đurologiji u Zagrebu.

Komentari