DUGO JU NISMO VIDJELI: Nećete vjerovati tko je podržao izvođače pjesme ‘Želim živjeti’ (FOTO)

Screenshot/ Hoću živjeti

Javnost je podijeljena oko ove pjesme.

Alan Hržica, Sestre Husar, Shorty i Nina Badrić izazvali su lavinu pažnje izvođenjem pjesme ‘Želim živjeti’ kojom se obraćaju svim majkama koje se dvoume oko ove odluke.

Pjesmu su zajedno s bendom duhovne glazbe Emanuel snimila ova poznata imena naše glazbene scene. Marija Husar i Alan Hržica nedavno su kazali da pjesma nije protiv pobačaja, već “samo za život”.

“Grupu Emanuel poznamo i surađujemo s njima godinama. Pjesma je dugo bila u ladici pa smo je odlučili snimiti kad smo čuli tekst i vidjeli njezinu poruku. Namjera nije bila u nekoga uperiti prst ili usuditi. Bez fige u džepu i čista srca ušli u ovo i snimili pjesmu s lijepom porukom. Ona nije protiv pobačaja, već samo za život i za majke koje se možda dvoume i koje su u strahu. Ova pjesma je za neke buduće naraštaje. Stvarno ne treba imati tabua i ne treba doći do podijeljenosti ljudi”, rekla je Marija Husar.

Simona Ištvanović, koja se i sama nakon brojnih estradnih istupa povukla i naposljetku pronašla u religiji, pokazala je svoju naklonost prema ovoj ideji. U društvu Alana Hržice poručila je: “Ne moraš se odreći radosti i veselja ako želiš postati svet. Samo ih moraš podjeliti s drugima”.

Ne moraš se odreći radosti i veselja ako zelis postati svet. Samo ih moraš znati podjeliti s drugima ….

Posted by Simona G. Mijoković on Montag, 15. Februar 2016

>>>>NEZAPAMĆENI ESTRADNI SKANDAL PODIJELIO JAVNOST: ‘To je njihovo mišljenje i stav, pa neka pjevaju’ (VIDEO)

>>>INTIMNA ISPOVIJEST SIMONE IŠTVANOVIĆ: ‘Ante me odveo fra Liniću, isčupala sam se iz svijeta bluda, vještica, bulimije i droge’


Komentari