DUGO IH NISMO VIDJELI ZAJEDNO Eduardo da Silva pozirao s prezgodnom suprugom Hrvaticom: ‘Prvi put na karnevalu’

Foto: Instagram

Bivši nogometaš Eduardo da Silva (39) na svojem Instagram profilu objavio je rijetku fotografiju sa suprugom Andreom s druženja na poznatom karnevalu u Eduardovom rodnom Brazilu.

‘Prvi put na karnevalu’, napisao je bivši nogometaš uz fotografiju. Za tu prigodu supruga Andrea odjenula je zelenu čipkastu mini haljinu i time istaknula svoje vitke noge dok se Eduardo odlučio za ležernu kombinaciju.

‘Lijepi ste’, ‘Dobra fotka’, ‘Legende’, poručili su im njegovi pratitelji, a objavu je ‘lajkao’ i naš najbolji nogometaš Luka Modrić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eduardo Alves Da Silva (@_eduardofficial)

Također, Andrea je na svom Instagram profilu objavila istu fotografiju i napisala: ‘Rio de Janeiro za vrijeme karnevala nije kao ni jedno drugo mjesto na svijetu.’

Inače, par se upoznao kada je Eduardo počeo igrati nogomet u Hrvatskoj. U to vrijeme Eduardo nije znao hrvatski, a ni Andrea portugalski, no to im nije predstavljalo problem. U braku su od 2005. godine, a prije dvije godine proslavili su 20. obljetnicu svoje ljubavi. Zajedno imaju dvoje djece s kojima trenutno žive u Rio de Janeiru, 17-godišnju kćer Lorenu i 11-godišnjeg sina Mateusa.

Komentari