‘DRŽITE FIGE!’ Jelena Veljača danas se udaje, a iz kreveta poželjela samo jedno! Evo gdje će izreći sudbonosno ‘da’

Photo: Instagram

Teku posljednje pripreme za velik dan glumice i aktiviskinje Jelene Veljače. Upravo će u subotu, navodno u strogom centru Zagreba, izreći sudbonosno “da” zaručniku Vitu Turšiću, bivšem savjetniku Kolinde Grabar-Kitarović s kojim od travnja živi u prostranom stanu od 165 kvadrata u Martićevoj ulici.

Par bi se trebao vjenčati u Botaničkom vrtu, a slavlje će se potom prebaciti u restoran Potkova na hipodromu. Jelena je na Instagramu u petak objavila i fotke iz restorana Potkova gdje su otišli na ručak s kumovima, Mateom Kotlar i Markom Jurčićem, savjetnikom predsjednika.

“Obavili pa skočili na hranjenje duše i tijela”, napisala je uz fotku jela te označila restoran.

A u Zagreb bi trebala doći i, sudeći prema objavama na Instagramu, Veljačina rodbina iz Beograda.

No, glumica danas priželjkuje samo jedno. Sinoć je objavila selfie iz kreveta te zatražila pratitelje da “drže fige” da bude sunca na njezin poseban dan.

“Sutra ću cijeli dan biti na suncu (držite da sunca i budeeee!)”, napisala je glumica u opisu fotke.

Podsjetimo, Veljača je nedavno otkrila kako se ona i njezin zaručnik do prije dana nisu uopće poznavali. Jeleni će ovo, ako se realizira, biti treći brak. Za Janka Popovića Volarića udala se 2009. godine nakon dvogodišnje veze, a rastali su se 2012. godine. Tri godine kasnije, 2015. udala se za Dražena Čučeka s kojim danas ima kći Lenu. Njihov brak raspao se u rujnu 2018. godine, a nakon svega su, tvrdila je, zbog kćeri ostali u dobrim odnosima.


Komentari