‘DRŽ’ SE TI RAĐE BOGATIH PODUZETNIKA’ Badrić se pohvalila svojim kulinarskim umijećem pa ’poklopila’ kritičare

Foto: Nina Badrić Instagram

Naša pjevačica, Nina Badrić rijetko se na svom Instagram profilu hvali svojim kulinarskim sposobnostima, no zbog domaće pizze to je pravilo prekršila.

Pritom je iskoristila priliku pa i nasmijala svoje pratitelje, osvrčući se na kritičare koji su je za vrijeme koronakrize u kojoj nije mogla nastupati pozivali da dođe kopati krumpire.

“Domaća pizza bez glutena. Nakon što sam okopala krumpir umijesila sam tijesto bez glutena i napravila domaću pizzu od tune, srdela, paradajza i luka. Za mene nema zime, posla uvijek ima, a meni je moja pizza najbolja”, napisala je u objavi na Insta priči.

Foto: Screenshot

Inače, nije Nina ostajala dužna kritičarima ni u vrijeme kada je bila iznimno kritizirana. Njihov cinizam nazivala je dnom dna.

Na društvenim mrežama uskoro su se počeli skupljati i dežurni komentatori, pa su u svom stilu, neki od njih zlobno, komentirali objavu poznate pjevačice.

“Uvijek možeš kod šeika na brod. Tamo je bolja klopa.”

“Dobra je Ninočka kad se zeza na vlastiti račun”

“Žena s duhom.”

“Ova ni ne zna kuhati, a kamoli kaj bi sa krumpirom, drž se ti rađe bogatih poduzetnika…”

“Ima samo jedan pravi životni recept a on glasi: Treba znati kome kada što i koliko trebaš dati. Vrijedi za sve opcije i situacije.”

“Pozdravljam umjeren photoshop na fotki. Liči na sebe.”

“Bravo… Nadam se da se nisi previše umorila”

“Bezglutensko brašno, tuna i srdele, čini mi se i rikola, znači da se ipak dobro živi… Prosječni Hrvat kad doma radi pizzu kupi šunku za pizzu, po 19,99 kn za kg”


Komentari