Društvene mreže ‘gore’: Znate li vi tko je bio gradonačelnik prije Bandića?

FOTO: Facebook/ Di su pare

Novi-stari gradonačelnik osvojio je još jedan mandat.

Milan Bandić upisao je još jednu pobjedu u Zagrebu, i već s prvim danom novog tjedna bacio se na posao, jer, treba delati. Ipak, mnogi s njegovom pobjedom nisu prezadovoljni, a Fejs kao Fejs, vrlo brzo su se pojavile fotografije koje se s sprdaju s “vječnim” gradonačelnikom.

Na zub ga je, naravno, uzela i ekipa sa satiričnog profila “Di su pare”, te su s najnovijim fotomontažama nasmijali mnoge, koji na pitanja koja su satiričari postavili, nisu znali odgovor. Moramo priznati i nama je trebalo malo da se sjetimo odgovora tako da se ne morate sramiti ako odgovore ni vi ne znate iz prve.

Prvo pitanje za milijun kuna glasi ovako:

FOTO: Facebook/ Di su pare
FOTO: Facebook/ Di su pare

Odgovor na drugo pitanje, pak, s malo filozofskom primjesom, već je teže odgonetnuti.

FOTO: Facebook/ Di su pare
FOTO: Facebook/ Di su pare

I dok na drugo pitanje odgovor malo tko može ponuditi, odgovor na prvo je Marina Matulović Dropulić, koja je na čelu grada bila od 1996. do 2000. godine. To znači da Bandić šefuje Zagrebom od samog početka novog tisućljeća.

Milan Bandić svoj gradonačelnički niz započeo je 2000. godine, ali već dvije godine kasnije morao je odstupiti s pozicije jer je uhvaćen pijan za volanom. Tada ga je zamijenila Vlasta Pavić koja je mandat i završila 2005. godine. Tada je Bandić ponovo zasjeo na tron.

Na vama je da odlučite tko je njegova istinska predhodnica, izabrana Matulović Dropulić ili “slučajna” Pavić koja je mjesto dobila zbog gradonačelnikove greške.


Komentari