DRPIĆU SE BAŠ I NIJE FOTKALO: Nives ‘opalila selfie’ s bivšim suprugom, a on ju prostrijelio pogledom (FOTO)

INSTAGRAM

Dobro raspoložena Celzijus odlučila je, kao što to obično i radi, opaliti koji “selfie”, no, Drpiću se to baš i nije svidjelo.

Sjećate se Dine Drpića, bivšeg nogometaša Dinama i supruga pjevačice i spisateljice, Nives Celzijus? Zvoni vam sigurno još negdje to ime i prezime, a ako ga se još ne možete sjetiti, možda ga znate i kao onog koji je Torcidi pokazao stražnjicu. Bilo kako bilo, Drpić je nakon odlaska iz Dinama i razvoda od Nives propao u zemlju. Pjevačica je nastavila živjeti svojim životom, a nogometašu se izgubio svaki trag i glas. Za njega se više nitko nije raspitivao, osim sudova jer je Drpić još uvijek jedan od većih poreznih dužnika.

No, nakon tko zna koliko vremena napokon je osvanula fotografija Dine Drpića, a fotografirala ga je, slučajno ili namjerno, njegova bivša supruga. Čini se kako su bivši supružnici prisustvovali istoj zabavi u Beogradu gdje je Nives snimala posljednju pjesmu, a dobro raspoložena Celzijus odlučila je, kao što to obično i radi, opaliti koji “selfie”, no, Drpiću se to baš i nije svidjelo.

Nives se fotografirala s prijateljicama, a u kadar je nekako “strpala” i Drpića koji je izgledao, najblaže rečeno, kao da su mu sve lađe potonule ili kao da je izgubio par tisuća eura na ruletu. Nives je fotografiju ponosno postavila na svoj Instagram, a Drpićev izraz lica uskoro je postao predmet ismijavanja.

Podsjetimo, Nives i Dino razveli su se 2014. godine, nakon devet godina braka, a imaju i dvoje djece, Leona i Taishu.

Nakon snimanja novog hita, naravno u kafanu :)

Fotografiju objavljuje Nives Celsius (@nivescelsius)

>>>NESVAKIDAŠNJE IZNENAĐENJE! Pogledajte kako je Nives obradovala jednog nastavnika (FOTO)

>>> NIVES BJESNIJA NEGO IKAD: Zbog ovoga je ‘opalila šamarčinu’ srpskim medijima (FOTO)


Komentari