Dramatično jutro na Farmi! Kandidat tvrdi da je otrovan, zahtjeva vađenje testosterona, a stigla je i hitna pomoć

Izvor: Screenshot novatv

Sinoć smo na malim ekranima imali priliku gledati prvu epizodu ovogodišnje sezone Farma, koja je pored zanimljivih kandidata, promijenila lokaciju u samo srce Dalmacije. Tako se ova sezona zove Farma More i Maslina.

Već prvo jutro za farmere i farmerice počelo je poprilično burno i kaotično. Kako je sinoćnje upoznavanje i druženje potrajalo do gluho doba u noći, većina kandidata probudila se neispavana i mrzovoljna, a kao i prethodnih sezona od njih se zahtjeva da održavaju farmu usprkos noćnim zabavama.

Tako je prva ovosezonska gazdarica Sanja, od ranoga jutra, kako i priliči pravoj farmi, počela dijeliti zadatke. No nisu svi prihvatili zadatke bez prigovora, pa se tako kandidat Jani povukao u sobu zbog određenih bolova.

‘Jučer prilikom veslanja, ova stara ozljeda me boli, cijelu noć nisam spavao” rekao je Jani, a spomenuo je i da ga farmeri žele otrovati.

Inače, kandidat Jani Zombori Banovac dolazi iz mjesta u Istri, Galižana, a po zanimanju je glumac, producent i kaskader. U svom opisu ističe kako je živio u brojnim europskim gradovima od Rima, Milana, Pariza, pa sve do Amsterdama. U slobodno vrijeme, Jani roni, jaše i brine se o napuštenim životinjama.

Na njegov zahtjev liječnička pomoć je odmah poslana, a liječnica koja ga je pregledala otkrila je :”Pacijent je navodio da ima bolove u lijevom ramenu i u trbuhu oko pupka. Navodi da ga se hoće trovati, zahtjeva hitnu, vađenje testosterona’‘.

”Nakon anamneze i fizikalnog pregleda otkrila sam da se ne radi o nikakvoj fizičkoj boli, možda blaga interkostalna bol, blaga nategnutost mišića zbog jučerašnje aktivnosti” zaključila je liječnica.

S obzirom na Janijevo stanje, gazdarica Sanja mu je dopustila da se odmori, ali i zabrinuto izjavila: ”Nećemo moći funkcionirati s ljudima koji ne mogu raditi”.

Iako je tek ušlo 14 kandidata, već danas će netko napustiti Farmu, a hoće li to možda biti upravo Jani, odlučiti će gazdarica prenosi Nova tv.

Ogorčena Mia Begović: ‘Žrtve smo monstruozne prevare, kolege odlaze u mirovinu s 4000, umjesto sa 6000 kuna’


Komentari