DRAMATIČNA VEČERA ZA 5! Svi kandidati osvojili 40 bodova, evo tko je na kraju proglašen pobjednikom tjedna

Večera za 5 (Foto: RTL)

Posljednji dan u ‘Večeri za 5 na selu‘ iz Gospića domaćin je bio Slavonac Marijan, koji je za goste pripremio predjelo naziva Proljeće u šumi, glavno jelo Ružno pače i desert Orašar. Predjelo je dobro prošlo, pačja prsa u slatko-kiselom umaku također, a i kolač od oraha dobio je komplimente.

Priprema jela (Foto: RTL)

I ovu večeru kandidati su ocijenili s najvećim ocjenama tako da su na kraju odlučili da je Marijan najbolji od najboljih! Domaćin je dobro raspoložen dočekao goste i ponudio ih šljivovicom, kruškovcem i višnjevcem. „Pio sam višnjevac i bio je dobar“, rekao je Josip, a poslije zdravice odmah su počeli s predjelom – rižotom s gljivama te medvjeđim i mladim lukom. „Stvarno je bilo jako ukusno“, rekla je Jelena, a Josip dodao: „Bilo je i sira, a okus gljiva, riže i svega – bio je fantastičan!“

Zdravica (Foto: RTL)

Ivana baš nije bila oduševljena okusom predjela zato što ne voli luk, ali ipak je probala sve. Za glavno jelo domaćin je poslužio pačja prsa u slatko-kiselom umaku uz njoke. „Bilo je neobično i odlično“, rekao je Josip, a i Jeleni je sve bilo fino. „Pačja prsa su mi bila fina, umak mi je bio dosta dobar, no njoki su mi bili malo gnjecavi“, rekla je Ivana, a i Robert je to spomenuo.

Robert presudio u Marijanovu korist

Kolač s orasima domaćin je poslužio za kraj svoje večere, a Jelena i Josip odmah su komentirali kako je fin. „Bilo je svega pomalo i stvarno je bio odličan okus“, dodao je Josip, no Ivana je ponovno imala malu zamjerku: „Trebao je još malo naranče iscijediti, bio je malo suh.“ Vino iz Iloka i sir iz Like bili su Marijanovi pokloni za goste, što se svima svidjelo.

Večera za 5 (Foto: RTL)
Poredak (Foto: RTL)

Nakon večere Marijan je zasvirao harmoniku i malo su zaplesali, a potom je večerašnji domaćin pročitao ovotjedni poredak – svi kandidati imali su po 40 bodova i morali su odlučiti tko će biti pobjednik! Svaki je kandidat rekao svog favorita i Jelena i Marijan prvo su bili izjednačeni da bi naposljetku Robert presudio u Marijanovu korist. „Meni je Jelenina večera ipak bila bolja od moje, hvala vam što ste me odabrali“, rekao je sretni pobjednik.


Komentari