DRAMA KOD TIJANOVIH: Valentina iz ‘Ljubavi na selu’ napala Puljanku: ‘Zašto ga je pitala za broj mobitela? Ljubomorna sam’

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Valentina Kordić Tijan i Vatroslav Tijan upoznali su se i zaljubili u emisiji “Ljubav je na selu”. Kasnije su stali pred oltar, a danas imaju dvoje djece. Iako se čini kako je njihov ljubavni život idiličan, Valentina je ipak u čitavu idilu unijela malo drame.

Tijan je napala Puljanku Aleksandru Mandić jer se dopisivala s njezinim suprugom. Aleksandra je objavila prepiske na Facebooku iz kojih je vidljivo kako je s Vatroslavom izmjenjivala poslovne informacije. Naime, Tijan je htio kupiti zemljište u Istri, a Mandić radi s nekretninama pa mu je željela pomoći. Proslijedila mu je važne informacije, no Valentina je pronašla te poruke pa se uzrujala.

“Vatroslav je našu Viktoriju nekad i dvaput na dan vodio u šetnje. Krajem siječnja sam rodila sina pa nisam izlazila, a ovih dana sam vidjela da se dopisuje s tom ženom. Slala mu je slike naše i njezine kćeri dok se ljuljaju. Ako mu je htjela pomoći, nije ga trebala pitati broj mobitela nego ga dodati na fejs i tamo mu javiti što je htjela. A ne da se s oženjenim muškarcem dopisuje”, ispričala je Valentina za 24sata i demantirala ikakve eksplicitne poruke.

Dodala je kako vjeruje svojem suprugu te kako zna da je on ne bi prevario. No ljuta je jer je Aleksandri dao svoj broj.

“Zapravo, ona je kriva, zašto ga je pitala za broj mobitela”, bijesna je Valentina, koja priznaje kako je prilično ljubomorna.

“Ja sam jako, jako ljubomorna. I on to zna. Meni smeta kad on ode na večeru s dečkima, a kamoli kad je žena u pitanju”, objasnila je Kordić.

S druge strane, Aleksandra je bila šokirana njezinim istupom. Tvrdi kako je Vatroslavu željela dobronamjerno pomoći.

“Vatroslav mi je dao svoj broj 4. veljače. Pitala sam ga broj kako bi mu poslala informacije koje su mu trebale oko kupnje zemljišta i fondova Europske unije. Htjela sam dobronamjerno pomoći. Netko je imao problem, a ja sam imala rješenje i zašto ne pomoći. Nijedna poruka nije bila ‘čudna’. I onda mi se javila Valentina”, rekla je Aleksandra.

“Rekla sam joj da se Vatroslav i ja znamo jer su nam se kćeri u parku družile i poručila joj da se ne brine. Mislila sam da je tu razgovor gotov, ali ona me počela vrijeđati. Nisam reagirala na prvu, a onda sam se javila njemu i rekla mu da njegova supruga meni svašta ružno priča. Tada je ona s njegova mobitela odgovorila da će on uvijek biti na njezinoj strani. Mislila sam da je to bio on. Nije mi bilo jasno, ali sad sve shvaćam. Napisala je da je jako ljubomorna i jest”, zaključila je.

Komentari