DRAMA DORIS PINČIĆ! Muškarac koji je provalio u njezin automobil sve priznao: ‘Razbio sam staklo i izvadio torbu…’

Doris Pinčić (Foto: Luka Gerlanc / CROPIX)

Poznata domaća voditeljica Doris Pinčić u svibnju prošle godine bila je žrtva lopova. Netko je provalio u njezin automobil, a policija je zatim utvrdila da je riječ o 37-godišnjem muškarcu.

On je zločin nedavno priznao i pred tužiteljstvom.

”Prišao sam Mercedesu u Ulici Crvenog Križa u Zagrebu 3. svibnja. Razbio sam staklo i iz auta izvadio torbu s laptopom na čijem je ekranu bila slika Doris Pinčić. Laptop sam na kraju prodao za 500 kuna. Bio sam u lošoj situaciji, a kad konzumiram alkohol činim takva kaznena djela. Kajem se zbog svega. Znam gdje sam neke od ostalih ukradenih stvari iz drugih automobila odbacivao. Na sebi sam nosio maslinastu jaknu, a na glavi masku i kapu”, prenio je Jutarnji list dio svjedočanstva optuženog muškarca kojeg se, piše dnevnik, tereti za seriju provala u skupocjena vozila.

Doris je nakon njegove provale oštećena za oko 3600 kuna, a naknadno je otkriveno da je osumnjičeni 37-godišnjak kriv za još najmanje devet provala.

Krao je laptope, kabele, ključeve, bluetooth slušalice, USB uređaje, laserski metar, punjače tableta i mobitela, ovjerenu punomoć, dioptrijske naočale i miš, a jednom je ”upecao” i nekoliko stotina eura, piše Jutarnji.


Komentari