‘DOVIĐENJA PRIJATELJU’ Stjepan Božić se dirljivom objavom oprostio od liječnika: ‘Opet ćemo jednom, negdje… odsparirati koju rundu’

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Nakon što mu je nakon treninga u nedjelju iznenada pozlilo, preminuo je jedan od vodećih hrvatskih neurokirurga, dr. Vatroslav Čerina. Imao je samo 57 godina.

Njegov prerani odlazak rastužio je mnoge kolege i pacijente, ali i boksača Stjepana Božića, koji se od prijatelja koji je bio rekreativni boksač, oprostio u dirljivoj objavi na svojem Facebooku.

POZLILO MU NA TRENINGU: Iznenada preminuo poznati zagrebački neurokirug, bio je miljenik pacijenata

“Počivaj u miru dragi prijatelju…prerano si otišao, ali i spasio mnoge, da ne odu prije. Bio si veliki čovjek, liječnik i prijatelj… PROF. DR. VATROSLAV ČERINA… Čovjek s velikim Č. i još većim srcem za druge…koje ga je nažalost i izdalo. Obožavao si boks, koji nas je i zbližio… opet ćemo jednom, negdje… odsparirati koju rundu, i igrati se u ringu. Doviđenja prijatelju…”, napisao je.

Uz fotografiju liječnika gdje je nacrtao veliko crveno srce, Božić je objavio i poveznicu na pjesmu Olivera Dragojevića “Ja virujem u anđele”.


Komentari