DOSTA JOJ JE NAGAĐANJA! Maja Šuput objasnila zašto je sinu dala ime Bloom: ‘Ovo vam je svima promaknulo’

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Objavom da je sinčiću nadjenula ime Bloom, pjevačica Maja Šuput izazvala je pravu raspravu javnosti. Ipak, kako bi bila s fanovima načisto, 41-godišnjakinja je objasnila zašto je odabrala baš to ime.

“No ono što je svima, namjerno ili ne, promaknulo jest tumačenje Cambridgeovog rječnika u kojem, između ostalog, stoji i to da riječ bloom označava – zdravlje, energiju i naočitost te stranice Names.org koja kaže da ime Bloom znači ‘Zlatno Srce’ (‘Heart of Gold’), ‘Zmajev plamen’ (‘Dragon Flame’). U svojem ga je imenu nosila i Heba, kći boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao ‘ustajanje’. Na kraju treba dodati i to da bloom osim cvijeća, označava i čelik”, napisala je Maja Šuput na Instagramu kako bi stala na kraj pričama o imenu svojeg sina.

Naime, brojni pratitelji su joj govorili kako je Bloom žensko ime jer ga povezuju sa ženskim likom iz crtića Winx Club, a dio javnosti ime najpoznatije bebe u Hrvata asocira na glumca Orlanda Blooma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Nesumnjivo je da je trudnoća Maje Šuput bio jedan je od najpraćenijih događaja u showbizz svijetu, a pjevačica ne skriva da uživa u ulozi majke. Gotovo svaki dan, na svom Instagram profilu objavljuje prekrasne trenutke sa sinčićem.


Komentari