Od ovoga tjedna na male ekrane vraćaju se novi nastavci omiljene serije “Lud, zbunjen, normalan”.

Serija koja privlači sve generacije gledatelja, s novim epizodama vratila je neke stare likove koji su ostavili pečat hit seriji. Šefika, kućna pomoćnica u novim nastavcima je dominantnija, čvršća, a njena riječ sada puno više znači u kući Fazlinovića. U ulozi Šefike pratiti ćemo glumicu Jasnu Žalicu.

U ulozi Izeta i dalje ćemo prepoznati vrhunskog glumca Mustafu Nadarevića.

Izetov unuk Džebra, kojeg utjelovljuje glumac Tarik Džinić, u novim nastavcima ima 18 godina i upisao je fakultet, no Džebra je sklon i upustiti se u sitne prevare čime dokazuje da je od loze Fazlinovića.

Foto: Nova TV

Damir, kojeg glumi sjajni Moamer Kasumović, vodi svoju privatnu ambulantu, no posao ga sve manje interesira.

Marija koju tumači glumica Tatjana Šojić i dalje vodi San Remo, a kroz njega kao i kroz samu sezonu ove gledane serije proći će i čitav niz epizodnih karaktera.

Osim Šefike, gledatelji će moći uživati u zgodama još jednog lika koji se vratio u ovoj sezoni  – Čombe, kojega utjelovljuje Miraj Grbić, a osim njih, gledatelji će pratiti i zgode Izetove tek pronađene kćeri Jelene koju utjelovljuje sjajna Katarina Marković.

Nove epizode prikazivat će se subotom i nedjeljom od 21:15 na Novoj TV.

Foto_ Nova TV

Podsjetimo, Mustaa Nadarević preminuo je u studenome prošle godine od posljedica karcinoma pluća. Imao je 76 godina. Nakon njegove smrti scenarist Feđa Isović rekao je kako se serija više neće snimati.