Doris proslavila rođendan u društvu najdražih: ‘Toliko smo sretni zajedno’

FOTO: instagram

Jučer, 4.9. Doris Pinčić stizale su radosne čestitke putem društvenih mreža povodom 32. rođendana.

Simpatična voditeljica svoj je dan provela u društvu najmilijih, a nije krila koliko je sretna i takvim načinom proslave.

Godina iza nje možda je bila teška i izazovna, ali Doris je svejedno koračala hrabro i s osmijehom na licu. Napravila je velik zaokret u karijeri, s RTL-a prešla na HRT te se izvrsno uklopila u novom kolektivu, a onda je uslijedilo razočaranje na privatnom polju, piše tportal.

Još početkom ljeta potvrdila je znatiželjnoj javnosti da se razvodi od dugogodišnjeg supruga Borisa Rogoznice s kojim ima dvoje djece.

Bez obzira na to, Doris je u petak imala poseban razlog za slavlje – poslavila je 32. rođendan u društvu najdražih ljudi.

Screenshot

Na svom Instagram profilu sinoć je pokazala kako je izgledalo njezino intimno slavlje i tko je sve prisustvovao. Među odabranim uzvanicima našla se i glumica Ecija Ojdanić koja je poznatoj voditeljici pripremila veliku slavljeničku tortu.

HRT-ovka koju pratimo u emisiji ‘Dobro jutro Hrvatska’ u naručju je pritom držala svog sina Donata i kćerkicu Gitu, koji su njezina najveća radost i ponos.

‘Toliko smo sretni zajedno, blagoslovljena sam’, poručila je Doris ispod fotografije koja je raznježila javnost.

 


Komentari