Doris Pinčić se pohvalila mužnjom krave: ‘Vidi se da si prava dama. Oženio bih te’

FOTO: Instagram

Voditeljica i glumica Doris Pinčić nakon prekida braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom posvetila se poslovnim izazovima. Na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije iz studija.

Posljednjom fotografijom koju je objavila na Instagramu iznenadila je  pratitelje. Doris se pohvalila kako joj dobro ide mužnja krave. Napisala je kako joj je ovo bio prvi pokušaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)

“Pomuzla sam svoju prvu kravu i nazdravila čašom mlijeka u to ime”, napisala je voditeljica u opisu svoje fotografije.

Pratitelji su je u komentarima pohvalili, a javila se i voditeljica Marijana Batinić koja je napisala kako ne može vjerovati da joj je ovo prvi pokušaj. Pinčić je odgovorila kako se prva krava pamti.

Bravo, Doris. Vidi se da te ništa nije sramota iako si prava dama na televiziji”, “Svaka čast. Toliko sve strana i u svemu uspješna”, “Prava puca treba te ženiti”, “Skidam ti kapu. svestrana si i u svemu uspješna”, poručili su joj ostali, no jednom od pratitelja primijetio je kako je krava prljava, što mu se nije svidjelo.

Pinčić je pomuzla kravu u sklopu njezinog projekta “Kuhinja babe Eve”, s kojim putuje po raznim dijelovima Hrvatske. Sada je bila u Lici i svojim pratiteljima poručila kako ih uskoro očekuje novi video.

Komentari