Doris Pinčić prodaje kuću na rubu grada koju je s bivšim kupila bez kredita, zavirite u unutrašnjost

Foto: Instagram

Voditeljica Doris Pinčić (33) prodaje kuću u Velikom Polju u kojoj je živjela s bivšim suprugom Borisom Rogoznicom (34) i njihovom djecom.

Kuću prodaje po cijeni od 1.6 milijuna kuna, piše na oglasnicima. Dvokatnica od 135 kvadrata ima pet soba, okućnicu od 508 kvadrata te četiri parkirna mjesta. Prodaje se potpuno namještena, a uz kuću dolazi i poljoprivredno zemljište od 130 kvadrata. Par je kuću kupio 2019. godine, a godinu dana poslije su se razveli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Pinčić (@dorispincicrogoznica_doda)

“Moderna, niskoenergetska, novoizgrađena katnica s urednim dvorištem, vlastitim parkingom te odvojenim i ograđenim poljoprivrednim zemljištem od 130 m2 za vrt ili druge namjene. Dom za mladu obitelj i sve one koji vole život van ‘gradske vreve’ a opet automobilom na 20 minuta od glavnog kolodvora u Zagrebu. Kuća je izgrađena 2015. godine do razine visokog rou bau-a te je adaptirana i završena 2017. godine. Spojena je na gradski vodovod, plin te kanalizaciju”, pisalo je u oglasu iz 2019 godine.

Kuća se tada prodavala po cijeni od 1.4 milijuna kuna, a ovaj bivši par pozornost javnosti su privukli informacijom da su kuću kupili bez dizanja kredita. “Prodali smo stan u Zagrebu i za taj novac plus još malo smo dodali i kupili kuću na selu. Gdje mnogi možda ne bi živjeli jer ima blata i prašine, ali evo tako smo odlučili jer nam se čini da je za djecu zdravije i bolje”, objasnila je Doris u intervjuu za jedan portal te dodala da planira kupiti i stan.

“Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik”, rekao je Boris.

Doris je na društvenim mrežama često objavljivala fotografije iz nove kuhinje u kojoj je snimala za potrebe njezinih emisija i sponzoriranih objava.

Inače, nedavno se saznalo da je Doris ponovno zaljubljena, u 13 godina starijeg Daruvarčanina Davora Guberovića (46), menadžera jednog trgovačkog lanca.

1

Komentari