Doris Pinčić privukla pažnju fotografijom, pratiteljica upozorila: ‘Pazi da ne postaneš umjetna’

FOTO: instagram

Za glumicu Doris Pinčić je ova godina puna uspona i padova na privatnom i poslovnom planu. Nakon dugo godina vjernosti RTL-u ove godine se oprostila od njih i prihvatila poziv HRT-a da vodi emisiju “Dobro jutro, Hrvatska”. Na privatnom planu vijesti nisu bile baš tako lijepe kao ove na poslovnom i prije nekoliko mjeseci Doris Pinčić i Boris Rogoznica objavili su kako se razvode. Uz to, nedavno je doživjela nesreću kada je pala s motora, čime je zabrinula brojne pratitelje, a koji niti sad ne pokazuju manje brige za omiljenu glumicu.

Naime, na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju na kojoj pozira s čašom svježeg soka od naranče u krevetu te daje savjete kako očuvati imunitet.

“Neizbježni dodatci ove zime:

– vitamin C u soku za imunitet,

-vitamin C i E u omiljenoj NIVEA q10 Energy kremi za blistavu kožu i…

-kratka pauza od svega za zdravu glavu “, napisala je Doris uz fotografiju, a ubrzo se javila pratiteljica koja očito jako brine za ljepotu i zdravlje naše glumice:

“Prirodna ljepotica i pazi na sebe da ne psotaneš umjetna. Umjetnih imamo i previše” napisala joj je dobronamjerno, dok niti komentara poput “Lijepa, oko moje lijepo”, “Predivna si”, “Pre pre”, “Ljepotica” nije niti malo nedostajalo, a svi su oduševljeni upravo prirodnom ljepotom, bez trunke šminke, naše poznate glumice i voditeljice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda)


Komentari