KAKVA ŠAMARČINA! I TO OD KOLEGICE S POSLA! Doris Pinčić opet zakuhala vruću kašu na HRT-u

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Doris Pinčić opet je na meti kolegica s posla. Poznata voditeljica još je jednom dokazala svima koliko je uspješna kad su nedavno u javnost iscurili podaci o zaradi njezine tvrtke. DPR d.o.o., koju je prije razvoda vodila sa suprugom Borisom Rogoznicom, u prošloj je godini ostvarila ukupni godišnji prihod u iznosu od 1,2 milijuna kuna.

I dok je pandemijska godina svima narušila prihode, kod Pinčić to nije bio slučaj. No, čini se kako to nije svima sjelo, pa podbadanja sa svih strana ne nedostaje.

Ovog puta “prašinu” je digla njezina kolegica s HRT-a, televizijska voditeljica Elizabeta Gojan koja se oglasila na svom Facebook profilu, komentirajući vanjske suradnike HRT-a.

“Tak se radi! Uz sve stalno zaposlene voditelje na HTV-u, debelo plaćaš… Vanjske suradnike!”, napisala je Gojan.

Jasna je to kritika na račun HRT-a koji je za ovu godinu planirao troškove za vanjske suradnike od 56,7 milijuna kuna. Među njima su i poznata voditeljska imena kao što su Tarik Filipović, Joško Lokas, Barbara Kolar, Iva Šulentić,  Duško Ćurlić, Mirna Maras, Iva Šarić, ali i Pinčićkine kolegice iz jutarnjeg programa Zlata Muck Sušec i  Maja Ciglenečki.

Doris Pinčić se nije oglašavala na zloglasni komentar kolegice Elizabete Gojan, a ovo svakako nije ni prvi put da je navukla ljubomoru kolegica s televizije.


Komentari