DORIS PINČIĆ NAPISALA ZABRINJAVAJUĆU PORUKU: ‘Iza savršenih okvira stoje duše’

Foto: Instagram

Glumica i voditeljica HRT-ove emisije ”Dobro jutro, Hrvatska”, 33-godišnja Doris Pinčić, pokrenula je na društvenim mrežama osjetljivu temu. Voditeljica se osvrnula na mentalno zdravlje koje se često zanemaruje ili potiskuje zbog osuda javnosti. Istaknula je američku manekenku Bellu Hadid koja je nedavno javnosti otkrila da se borila s depresijom i anksioznoću.

“Kako ste? Kad vas je zadnji put netko iskreno pitao kako ste? Kad ste vi zadnji put nekoga iskreno pitali kako je?”, započela je Pinčić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Pinčić (@dorispincicrogoznica_doda)

“Nekidan je poznata svjetska manekenka na Instagram (ako se ne varam) stavila fotografije na kojima je uplakana, bez filtera, ne standardno lijepa kako se to na takvom mjestu očekuje. Reakcije su podijeljene jer čini mi se da nismo spremni ili ne želimo vidjeti da iza savršenih okvirića na društvenim mrežama i dalje stoje duše, ljudi koji se za tren našminkaju, razvuku osmijeh, prilijepe filter i blistaju…” nastavila je voditeljica.

Manekenka Bella Hadid/ Foto: Twitter

“Neke od najljepših osmijeha i od mene ste vidjeli kad sam iznutra bila najviše slomljena..ne dajte se zavarati… svi smo i crni i bijeli ponekad…uglavnom sivi… i svi, bez iznimke SVI trebamo podršku, zagrljaj, razumijevanje”, dodala je.

“Iza oklopa koje svi ponekad nosimo uglavnom stoje brda emocija. Čuvajmo jedni druge”, poručila je Pinčić.

Inače, manekenka Bella Hadid na Instagramu je progovorila o svom mentalnom zdravlju, napisavši da u zadnjih nekoliko godina gotovo svakodnevno plače. Objavila  je nekoliko fotografija sa suzama na licu te obožavatelje podsjetila da društvene mreže nisu realnost. Javnost je šokirala svojim potezom, a mnogi su joj uputili riječi podrške. Na svom Instagram profilu gdje je prati 47 milijuna obožavatelja, pozvala je sve koji se suočavaju sa sličnim problemima da zapamte kako nisu sami.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Komentari