Doris Pinčić nakon razvoda ima novog dečka, popeli su se na Kilimanjaro: ‘Doživljaj koji se pamti do kraja života’

Foto: Doris Pinčić

Voditeljica i glumica Doris Pinčić nakon razvoda ponovno ljubi, a nova ljubav je potvrdu dobila i na nedavnom usponu na najviši vrh afričkog Kilimanjara, donosi novi Studio.

Od razvoda od glazbenika Borisa Rogoznice prošlo je dvije godine, a novi dečko je 46-godišnji Daruvarčanin Davor Guberović, menadžer u jednom trgovačkom lancu.

Tako je Doris i sama nedavno podijelila fotografije planinarske avanture, a uočena je i na fotografijama sa uspona na Kilimanjaro, koje je Guberović podijelio u svom putopisu na portalu Mojportal. Ovdje je opisao njihovu desetodnevnu avanturu na koju su se odvažili krajem veljače.

”Doživljaj koji se pamti do kraja života”, piše Guberović, koji, kao i Doris, ima dvoje djece.

Podsjetimo, 2020. se Doris razvela od Borisa Rogoznice nakon afere koju je on imao s glazbenicom Alex Ognjenom. Iako je Boris u početku sve negirao te je tvrdio kako ne poznaje najbolje Alex i da poruke koje je pustila u javnost ne moraju biti istinite, ipak je odlučio priznati.

”Moje povjerenje i prijateljstvo iskorišteni su i zloupotrijebljeni na najgori mogući način. Žao mi je što sam u trenutku osobne slabosti popustio ‘muškim hormonima’ i napravio veliku pogrešku koja će me pratiti cijeli život. Najviše mi je žao što sam time povrijedio svoju obitelj i prijatelje, moje najmilije. Nadam se da će smoći snage oprostiti mi jednog dana,” rekao je tada Rogoznica za Story.

Alex je pak rekla kako se njihov odnos većinom se temeljio na uzajamnim strastima, a njihovo dopisivanje i tajno nalaženje trajalo je godinama. Kako je ispričala za 24sata, Borisa je upoznala prije tri, četiri godine na predavanju o glazbenoj industriji. Navodno ju je Boris odmah tražio broj te je tako krenulo njihovo dopisivanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)


Komentari