UHVAĆENA S BIVŠIM DEČKOM IVANE PARADŽIKOVIĆ! Doris Pinčić progovorila o pravom stanju njihovog odnosa

Foto: PIXSELL

Budući da se poznata televizijska voditeljica i glumica Doris Pinčić pojavila na vjenčanju Jelene Veljače s bivšim dečkom Ivane Paradžiković, Janom Štedulom, njihova je fotografija s Veljačinog Instagram Storyja preplavila društvene mreže, zbog čega su se mnogi pitali radi li se o novoj ljubavi.

No, javila se i Pinčić koja je za Jutarnji negirala glasine.

“To nema veze s mozgom… Isto tako onda sutra možete napisati da sam u vezi s Davorom Meštrovićem“, komentira Pinčić. No, oni koji su bili na vjenčanju, uistinu tvrde da su Štedul i ona bili nerazdvojni.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

“Ali pa, zaboga, ne mora to odmah značiti da su u vezi. Pa oni su dugogodišnji poslovni suradnici i prijatelji. To im je poveznica i s Veljačom, svi se oni znaju sa snimanja serije ‘Larin izbor’ još 2011. godine. Jelena i Doris otada su vrlo bliske, a na toj je seriji radio i Štedul”, objašnjava anoniman izvor, također demantirajući moguću vezu.

Podsjećamo da je Štedul poznat u javnosti zbog svojih prijašnjih ljubavnih veza s bivšom voditeljicom emisije Provjereno, Ivanom Paradžiković s kojom ima sina te s PR agenticom Helenom Štedul s kojom je dobio dvoje djece.

No, bez obzira na sve, valja napomenuti da je ovo prvi put da se poznata televizijska voditeljica i glumica pojavila u javnosti u muškom društvu nakon rastave od glazbenika Borisa Rogoznice.

 

 


Komentari