DORIS PALA U DRUGI PLAN! Komentar ispod fotke voditeljice zapalio internet i zaradio više od tisuću lajkova

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Jedno od najpoznatijih domaćih televizijskih lica, 33-godišnja HRT-ovka Doris Pinčić koju gledatelji pred malim ekranima na toj televiziji mogu pratiti u ulozi voditeljice emisije “Dobro jutro, Hrvatska”, trenutno uživa na odmoru s djecom.

Popularnoj voditeljici društvo tako prave šestogodišnji sin Donat i tri godine mlađa kćerkica Gita.

Lijepim obiteljskim trenucima Doris se pohvalila na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj trojac sjedi na klupi iznad koje se nalazi veliko cvjetno srce.

“Neki dani su jednostavno bolji od drugih”, napisala voditeljica pored fotografije te zaradila brojne komplimente i pohvale.

Ipak, jedan se neočekivani komentar posebno istaknuo. Bivši nogometaš, 41-godišnji Romano Obilinović Žorž na poruku voditeljice je dodao: “Da, ako popiješ 15-20 piva” te je u vrlo kratkom roku skupio gotovo tisuću lajkova.

Podsjetimo, Doris je na nedavnom vjenčanju Jelene Veljače “uhvaćena” u društvu bivšeg dečka Ivane Paradžiković, Janom Štedulom. Ubrzo se počelo “šuškati” o novoj romansi, ali glasine je Doris brzo demantirala.

“To nema veze s mozgom… Isto tako onda sutra možete napisati da sam u vezi s Davorom Meštrovićem“, komentirala je tada Pinčić. No, oni koji su bili na vjenčanju, uistinu tvrde da su Štedul i ona bili nerazdvojni.

 

Komentari