Doris i Boris trenutno su u Zadru, ali je ona u društvu nekog drugog!

dorispincicrogoznica_doda/Instagram

Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica trenutno su oboje u Zadru, međutim, vrijeme ne provode zajedno. Dok Boris nastupa na polupraznim zadarskim terasama, Doris se druži s obitelji.

Voditeljica je objavila nekoliko fotografija s ocem Marijem te je otkrila da dan provode na brodu. “Plovim moru tako često… Tamo di nam je misto. Samo more nosim ja u duši. Samo moru virujen. Jer dido je dobar”, napisala je u opisu fotografije.

 

 

View this post on Instagram

 

Plovim moru tako često.. 💙 #TamoDiNamJeMisto #SamoMoreNosinJaUDuši #SamoMoruVirujen #JerDidoJeDobar #Zadar @mariopincic

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

U Zadru je drugi rođendan proslavila i njihova kćerkica Gita, no na fotografijama s proslave koje su osvanule na Instagramu ne vidi se Boris pa nije poznato je li on prisustvovao proslavi, piše Index.

Podsjećamo, nekoliko dana nakon šuškanja u kuloarima o razvodu mladog para Pinčić Rogoznica, oni su sami odlučili ispričati svoju stranu priče.

 

“U prvom trenutku nismo htjeli komentirati uopće jer stvarno mislimo da ima puno važnijih stvari o kojima bi se u Hr trebalo pisati i pričati ali ajde…🙈 Iako već neko vrijeme nismo životni partneri i dalje smo prijatelji i roditelji savršene djece koju smo zajedno stvorili. Nema drame, svi su živi i zdravi i idemo dalje hrabro i s osmijehom. Više ništa nemamo za reći o tome,niti se tiče IKOG osim naše obitelji i molimo sve da to poštuju. Hvala svima na razumijevanju. 😘”, napisala je lijepa Doris na svojem Instagram profilu i tako potvrdila kako su medijski stupci koji najavljuju njihovu rastavu, sasvim točni.

Komentari

loading...