Doris Dragović o Livaji: ‘Drugačije je kada netko tvoj igra, dupla je napetost i uzbuđenje’

Doris Dragović (Foto: Facebook)

Glazbena diva Doris Dragović (61), 12. studenoga održat će koncert u splitskoj Spaladium areni i time će proslaviti 40 godina uspješne karijere. Povodom toga dala je intervju za Radio Dalmaciju, a pričala je o glazbi i o finalu Hrvatskog nogometnog kupa u kojem je Hajduk pobijedio Rijeku 3:1.

Voditelje je zanimalo je li gledala utakmicu. “Iris i Marko Livaja su mi familija. Drugačije je kada netko tvoj igra, gledaš to kroz neku privatnu prizmu, dupla je napetost i uzbuđenje. On je briljantan, pa smo svi doma sretni”, rekla je Doris.

U razgovoru je otkrila i kakvi su ona i njezin suprug plesači, a baš nedavno su bili na vjenčanju Marka i Iris.

“Moj suprug je plesač nad plesačima i jako voli plesati, a kako se mi poznajemo, onda mi na podiju izvodimo plesne egzibicije. Ma kakvi ples sa zvijezdama, to se sakriju svi kada se nas dvoje pojavimo, pometemo sve. Što se tiče vjenčanja, najbitniji dio se dogodio na početku, u crkvi kad su se obećali jedno drugome, i gdje su uputili lipe riči. To je nešto što me uvijek ispočetka duboko dirne, razbije do srži.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Dragović (@doris.dragovic)

‘Zato ti Doris hvala’

Pored toga, pjevačica je opisala doživljaj s posljednjeg koncerta u Spaladium areni, a posebno joj je ostao u pamćenju.

“Kad je doživljaj koji mi publika upućuje prejak, mene stisne u grlu i nemam kontrolu glasa, a volim je imati. Zato se odmaknem od mikrofona, okrenem prema bubnjaru, gutam da ne ode na oči. Strašno sam zahvalna zbog toga. Prošli put mi se to dogodilo na zadnjem koncertu u Spaladium areni kada je publika meni pjevala pjesmu. Pjevali su ‘zato ti Doris hvala’ umjesto ‘zato ti more hvala’.’

Doris je otkrila kako se nosi sa stresom uoči glazbenih događaja.

“Sva moja nervoza i napetost je u danima organiziranja, priprema, proba, komunikacije s orkestrom, da mi nije njih na psihijatriji bi završila. Ogromnu podršku imam, i prijatelja i kolega, obitelji, svih. Dan i pol prije koncerta ja se ‘otkopčam’ i nema više ničega. Pripadam tome što se događa, dolazim spremna. Nema šokova, stresa. Možda svi oko mene imaju, ali ja ne”, ispričala je.

“Mnogi nisu bili ni u planu kad sam ja počela pjevati, a sad su sa mnom na koncertima. To je malo zastrašujuće jer svjedočiš kako vrijeme leti, ali je i silni kompliment kad vidiš generacije koje su stasale s tobom i s tvojim pjesmama.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Dragović (@doris.dragovic)

Komentari