Doris Dragović i Mario Budimir proslavili 32. godišnjicu braka, pogledajte kako su izgledali na dan vjenčanja

Doris Dragović (Foto: Facebook)

Pjevačica Doris Dragović (61) proslavila je trideset i drugu godišnjicu braka sa svojim suprugom te bivšim vaterpolistom Mariom Budimirom (57). “Ljubav, pripadanje, nadasve strpljenje, mir u duši, povjerenje, nježnost, odlučnost – i sve je to samo djelić. Ima još mnogo i ne bi stalo u ovu objavu. Možda u tome i je ljepota”, napisala je Doris uz fotografiju naslovnice časopisa Top iz 1990. godine, za koju su pozirali kao mladenci.

‘Jedna od rijetkih žena koja je uspjela držati svoj privatni život dalje od medija. Svaka čast, Doris, neka vam je sretna godišnjica braka i još puno takvih godina vam želim’, ‘Samo ljubav, divan par. Čestitam uz želje da budete i dalje sretni jer gdje stanuje ljubav, stanuje i sreća’, ‘ Želim vam ljubav do beskraja’, poručili su im Facebook prijatelji.

Inače, Doris i Mario su se upoznali 1989. godine. Iduće godine su se vjenčali u Splitu, u crkvi Sv. Ante na Poljudu, a na slavlje je došlo više od 130 uzvanika. U braku su dobili sina Bornu. Par rijetko izlazi zajedno u javnost, a fotografije s njihova vjenčanja teško da itko može pronaći, no Doris je ovoga puta objavila jednu.


Komentari