DONOSIMO LISTU BIEBEROVIH ŽELJA: Rezervirao apartmane u tri luksuzna hotela, želi domaće namirnice s Dolca

Facebook

Beliberi još sitno broje do koncerta koji čekaju već godinu dana.

Dok beliberi pakiraju svoje stvari i kreću prema Areni kako bi na vrijeme zauzeli najbolja mjesta, najveći obožavatelji se pitaju kad Justin dolazi i što će on raditi dok ne nastupa.

Iako je vrijeme njegovog dolaska i hotel u kojem će odsjesti obavijeno velom tajne, organizatori su otkrili s koliko osoba u pratnji pjevač dolazi, koje delicije će se naći na njegovom tanjuru te koje posebne zahtjeve ima. Također, otkriveni su detalji samog nastupa pe će tako sve one koji se spremaju na koncert razveseliti informacija da će Justin za njih čak i zasvirati.

Ne želi hordu obožavatelja pred hotelom

Nije poznato u kojem će točno hotelu odsjesti za vrijeme boravka u hrvatskoj metropoli, ali zna se da je Justin rezervirao apartmane u tri luksuzna zagrebačka hotela – Sheratonu, Esplanadi i Westinu i to pod tajnim imenom kako bi se osigurao da ga prilikom dolaska neće dočekati vojska obožavatelja.

Da fanovi ne mogu dočekati nastup svog idola dokazuje i preko 2.500 mailova i pisama s posebnim zahtjevima, prijedlozima i ponudama za zagrebački koncert koje su poslali. Vijest o uzbuđenju i iščekivanju njegovog dolaska stigla je i do samog pjevača koji jedva čeka nastupiti na pozornici rasprodane Arene.

Posebne želje kanadske zvijezde

Kao svaka velika zvijezda, i Bieber dolazi s vlastitom ekipom i popisom stvari koje mu organizatori trebaju osigurati kako bi se i na turneji osjećao kao kod kuće.

Jedan od najvećih zahtjeva posebna je jacuzzi kada u kojoj se opušta nakon svakog nastupa te mora biti dodatno ugrađena na samoj lokaciji održavanja koncerta. Neke od stvari bez kojih Justin ne može te će za njega morati biti uvezene iz Kanade su i posebni slatkiši Big Foots i Sour Patch, a neće smjeti nedostajati ni pahuljica Captain Crunch u kojima Justin uživa u svako doba dana.

Također, pjevaču i cijeloj njegovoj pratnji osobni kuhar će pripremati hranu od svježih i domaćih namirnica kupljenih u srijedu ujutro na Dolcu. Jedan od specijaliteta koji se naći na Justinovom tanjuru je svježa jadranska riba, a izrazio je želju da proba i štrukle.

Kao veliki obožavatelj pizze tražio da mu se dostavi najbolja u Zagrebu napravljena s isključivo najkvalitetnijim sastojcima i ispečena u drvenoj peći.

Kako će izgledati koncert?

Osim što će svojim hitovima zapaliti publiku, kanadska megazvijezda će za njih čak i zasvirati gitaru i klavir, a oduševit će ih i svojom vještinom na bubnjevima.

Za svoje live svirke Justin tijekom turneje koristi preko 20 različitih gitara i više od 2000 trzalica izrađenih posebno za njega, na pozornici je postavljeno 15 bubnjeva za koje se tijekom svakog nastupa potroši preko 10 para palica.

Da od ovog izuzetno talentiranog glazbenika svi posjetitelji mogu očekivati spektakl za pamćenje pobrinut će se i više od 150 osoba koje ga prate na svakom koncertu i koji uključuju prateći bend, pjevače, plesače i druge. Jedan od njih je i njegov omiljeni DJ i prijatelj Tay James koji će nastupiti na after partyju koji organizira poznati klupski program RNB Confusion u klubu The Best.

Da nije samo Justinov nastup ono što će oduševiti obožavatelje pobrinut će se ekipa zadužena za produkciju koja u Zagreb dolazi s čak 50 kamiona impresivne i tehnički najnaprednije opreme.

U više od 1000 sanduka teških preko 100 tona nalazi se više od 100 kilometara kablova i žica, najmodernija rasvjeta, izvanredna tehnika za posebne specijalne efekte te preko 100 ručnika, a sve će to 300 osoba postaviti i rastaviti u samo jednom danu.

Komentari

Komentari