Domenica ima novi spot, a otkrila je i ‘plan B’ ukoliko se njen koncert 2030. godine ipak ne održi

Domenica (Foto: Tom Dubravec / CROPIX)

Pjevačica i natjecateljica showa ”Plesa sa zvijezdama” Domenica Žuvela snimila je novi videospot u kojem je zaplesala sa svojim mentorom Alanom Walmeom. Simpatična Domenica proteklih je dana pažnju privukla zbog neobične najave koncerta koji će se održati u Areni Zagreb 2030. godine, a za In magazin je otkrila što ako se njen koncert ipak ne održi.

”Nekako sam toliko sigurna da će se taj koncert dogoditi jer je to nešto u što sam potpuno sigurna, ali ako se i ne dogodi, rekla sam, 08.11. mi je rođendan i napravit ću najveće slavlje, najskuplji rođendanski party u Areni za sve koji su kupili karte tako da slavim s njima rođendan, s koncertom ili bez”, kazala je Domenica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

Podsjetimo, Domenica će u nedjelju ponovno stupiti na plesni podij, a parovi će u ovotjednoj emisiji ‘Plesa sa zvijezdama’ plesati na legendarne eurovizijske hitove. Nju to posebno veseli jer je veliki obožavatelj Eurosonga.

”Pogotovo ove godine se veselim najviše, Mia Dimšić moja velika prijateljica nas ove godine predstavlja, mislim da će mi puknut srce dok je budem gledala i zapravo se jako veselim tome”, kaže Domenica.

Komentari